Знайшлася покинута дружина Андрія Дикого: неймовірної краси жінка враз затьмарила Лілію Ребрик

Андрій Дикий та Лілія Ребрик же більше десяти років живуть у щасливому шлюбі та виховують двох доньок Діану та Поліну. Щоб бути разом обом довелося розірвати колишні відносини, через що телеведучу довгий час називали розлучницею. Хоча зараз Лілія та Андрій зізнаються, що ніхто - ні вони, ні їхні колишні - не жалкують про цей вибір.

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик та хореограф Андрій Дикий познайомилися на паркеті проєкту “Танці з зірками”, де вони танцювали в парі. Для Лілі це був цікавий експеримент, оскільки вона декілька років була зіркою шоу “Танцюють всі” на “СТБ”. До того ж до телекар’єри вона була професійною гімнасткою, тож могла похизуватися хорошою пластикою.

Ребрик і Дикий відразу запримітили один одного, хоча на момент першої зустрічі та участі в телешоу обоє перебувати в стосунках. Андрій декілька років зустрічався з колегою – хореографинею на ім’я Ірина. Вони жили разом, разом танцювали на паркеті та навіть разом викладали для маленьких танцівників.

Андрій Дикий та Ірина

Коли він зважився піти від жінки заради нової коханої – Лілії Ребрик – у мережі та ЗМІ піднявся бурхливий скандал. Безліч видань писали про те, що Дикий покинув вагітну кохану заради роману з телеведучою та партнеркою по проєкту. На Лілії декілька років висіло клеймо “розлучниці”.

Як виявилося насправді, Ірина не була вагітною від Андрія – все це звичайний наклеп преси. Більш того парі вдалося зберегти дружні та робочі відносини – після розставання Дикий продовжував працювати з колишньою. Навіть познайомив її з Ребрик, яка зізнавалася, що абсолютно не відчувала ревнощів, адже була впевнена у своєму обранцеві на сто відсотків.

Лілія Ребрик і Андрій Дикий
Лілія Ребрик і Андрій Дикий

Сьогодні Лілію та Андрія називають однією з найміцніших пар на українській естраді. Вони виховують двох доньок та зізнаються: ніхто з них жодного разу не пошкодував про свій вибір, зроблений десять років тому. Так складається, що люди розстаються, але усіх розсуджує кохання – саме так вважає сама Лілія.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.