(Фото) Оля Цибульська вперше показала своїх батьків: тато – точна копія Дзідзьо з розкішними вусами

Оля Цибульська рідко розповідає про свою родину, але теплий родинний вечір, милі бесіди та пустощі сина розчулили артистку і вона поділилася кадром з сімейного вечора. Вперше зірка показала своїх батьків. Як виглядають найрідніші люди популярної ведучої і співачки – дивіться далі у матеріалі.

Цибульська, як справжня сучасна знаменитість, активно веде соціальні мережі. Загалом розповідає про свою творчість та кар’єрні звершення, але, як жінка і мати, не може не ділитися теплими родинними моментами.

Головним героєм її розповідей про життя поза сценою є маленький син Нестор. Хлопчик вже став поважним школярем цього року. Малюк – не тільки машин улюбленець, а й коханий онук, до якого з радістю приїздять бабуся та дідусь.

Дзідзьо і Оля Цибульська
Оля Цибульська вперше показала своїх батьків

Що відомо про батьків Ольги Цибульської?

У кадрі, яким поділилася артистка, моложаві бабуся і дідусь розважають Нестора у День народження зірки. Вся компанія буквально заливається від сміху, а хлопчик просто не може стримати емоцій.

Оля Цибульська вперше показала своїх батьків

Про батьків, як і про обранця Ольга розповідає рідко. Проте, дарма. Тандем у її мами з татом дуже цікавий.

Амур поєднав їхні серця на Рівненщині. У 1985 році у селі Рокитне народилася донечка. Батько Павло за освітою юрист. Він багато років працював охороняючи порядок громадян. Боровся з економічною злочинністю.

А мама, яку звати Наталія, абсолютна протилежність. Вона художниця, втім займається мистецтвом для душі. Тож не дивно, хто підтримував доньку у її творчих починаннях.

Оля Цибульська з сином
Оля Цибульська вперше показала своїх батьків

Відомо, що любов до сцени в Олі проявилася ще у школі. Вона була активно учасницею КВК і всіх шкільних концертів.

Цікаво, що дуже схожа Цибульска на свою маму Наталію. Обидві – симпатичні вродливі брюнетки, які підкорюють харизмою і жвавими карими очима.

Родина знаменитості насправді немала: ще у зірки є рідний брат на ім’я Сергій, який інколи також стає героєм її фото.

Схожі статті