|
05.11.2021 15:28

Вагітна Настя Каменських з великим животом радісно вибігла на сцену та ощасливила Потапа: “Дитинка буде”

Настя Каменських вийшла на сцену у наряді, який був зовсім не готовий до нових форм зірки. У співачки змінився зовнішній вигляд, і це помітно неозброєним оком. Що ж стало причиною збільшення фігури знаменитості, читайте в нашій статті.

Плітки про вагітність Насті Каменських блукають мережею щонайменше років десять. Справа в тому, що фігура зірки схильна до повноти, і першою частиною тіла, яка страждає від зайвих калорій, як привило, стає живіт. Співачка пояснює це ненормованим графіком та втомою.

Вагітна Настя Каменських привселюдно ощасливила Потапа

Що цікаво у цій ситуації, так це те, що Потапа нарікали батьком майбутньої дитини Насті ще до того, як стало відомо про їхній роман. Зараз зірки одружені, і вік партнерів як ніколи схиляє фанатів думати, що у них має народитися спадкоємець.

Вагітна Настя Каменських з ощасливила Потапа

Нещодавно на особистій сторінці Насті Каменських в соціальній мережі Instagram з’явився відеоролик, який є частиною відеовлогу зірки з концертного туру. Співачка постійно робить контент для YouTube-платформи, щоб фанати могли ознайомитися з нею, її сім’єю та роботою поближче.

У цій публікації від шанувальників не приховалося, що у Насті доволі округла талія, і її не врятував навіть тугий корсет, який мав би прикрити всі недоліки. У деяких ракурсах складається враження, що Настя взагалі знаходиться на шостому або сьомому місяці вагітності. Користувачі мережі одразу ж повідомили про це у коментарях під постом артистки.

Вагітна Настя Каменських ощасливила Потапа. Скріншот коментарів під публікацією співачки

Хтозна, можливо Насті Каменських вдалося, як і багатьом іншим зіркам, таємно народити дитину, і приховати її від аудиторії?

Щоб дізнатися більше про вагітність Насті Каменських дивіться наступне відео: