“У неї 45-й розмір ноги?”: Настя Каменських виклала фото з велопрогулянки, яке зацькували за невдалий ракурс

Користувачі мережі запідозрили неладне в розмірі ноги Насті Каменських, який виглядає аж занадто великим на новому фото співачки.

Героїня нашої сьогоднішньої статті любить активний відпочинок, до якого також долучає і близьких. Настя привчила до спорту чоловіка Потапа – тепер вони регулярно виходять на ранкові пробіжки разом, отримуючи заряд бадьорості на цілий робочий день. Але і дозвілля артистка проводить, не сидячи на місці.

Настя Каменських і Потап
Настя Каменських і Потап

Так, у себе в Інстаграмі Каменських показала фото з велопрогулянки зі своєю кращою подругою Анною Завгородньою, яку вони влаштували на вихідних. У кадрі зірка позує в білосніжній футболці, блакитних шортах з розводами та масивних кросівках. Її волосся розпущене, а поруч з нею стоїть яскравий велосипед.

“Бублик [звертається до подруги], дякую тобі за день. Це були правильні, насичені і справжні вихідні. Завтра в бій”, – підписала фотографію знаменитість.

Судячи з усього, знімок зроблений на ширококутову камеру, оскільки злегка виставлена ​​вперед нога Насті здається занадто довгою, про що підписники вже встигли написати в коментарях. Багато з них пожартували про розмір ноги співачки:

  • “Смішний знімок красивої панянки. На ній кроси чи лижі?”;
  • “Що у тебе з кросівкою, чого як ласта?”;
  • “Сорок останній розмір”;
  • “Ох вже цей режим, ноги подовжує, але із стопи лижі робить”;
  • “Що з ногою? Витягли на 47 розмір одну ногу”;
  • “Мені здається, чи у неї 45 розмір ноги?”, – пишуть користувачі.
Коментарі користувачів Інстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм

Каменських не стала звертати увагу на подібні жарти і тактовно промовчала. Втім, вона практично ніколи не відповідає на коментарі. Хіба що, друзям.

Схожі статті