Categories Шоу-бізнес

Вагітна Настя Каменських не змогла приховати живіт: на шоу “Маска” глядачі побачили округлий профіль поп-діви

Чутки про вагітність Насті Каменських лише набирають обертів. На шоу "Маска" знаменитість вийшла на сцену, де засвітила свою фігуру у профіль. Лише подивіться, як змінилася за останні кілька місяців співачка. Фото з ефіру розважального шоу переверне вашу уяву.

Настя Каменських. Вона яскрава, талановита і має неймовірну жіночу енергію. У свої 34 поп-діва досягла небачених висот. Єдине звершення, яке ще попереду – материнство. Співачка неодноразово говорила, що давно мріє стати мамою. Схоже, цього року доля подарувала їй цей шанс!

Вже кілька тижнів мережа буяє інформацією про те, що артистка при надії. Зірка і сама підігріває ці чутки. Втім, їй старатися багато не потрібно. Знаменитість видало з головою шоу “Маска”, де Каменських запросили на роль детектива проєкту. Нещодавно розкрили ще одну артистку, яка приховувалася у костюмі феї. Лілію Ребрик привітати після викриття вирішили прямо на сцені Олег Винник і власне сама Настя. Камера ж зняла співачку у профіль, добре показавши всю її фігуру.

Вагітна Настя Каменських не змогла приховати живіт

Варто зазначити, що ця білявка на фото – дійсно Каменських, адже зірка вирішила заради шоу змінити колір волосся за допомогою перуки. Своїм новим стилем поділилася знаменитість на своїй сторінці в інстаграмі.

Цікавим рішенням від стилістів було додати на сукню детектива рюші. За допомогою цього швацького прийому можна приховати на талії зайве. До речі, саме так допомагали Катерині Осадчій тримати під час зйомок у секреті її “цікавий стан”. Ведуча попри вагітність мала працювати на шоу “Голос”. Так, як до останнього теледіва не збиралася розкривати всі карти, модельєри допомагали їй заховати животик.

Щодо Насті Каменських, то, схоже, і ця артистка не поспішає тішити своїх прихильників чудовою звісткою. Лише зрідка дружина Потапа підігріває чутки новими фотографіями з животиком.

Більше дивіться у відео:

Share