|
10.11.2021 17:37

ТОП-5 найкрасивіших радянських акторок, які змінилися до невпізнання: Віра Алентова, Олена Проклова та інші

Радянські фільми досі чіпляють глядачів своєю уніклаьною атмосферою і живими характерами героїв. Неможливо не захоплюватися грою акторів на екрані, які знімаються в кіно і донині. Звісно, за десятки років вони дуже постаріли, а деякі з них вдалося до пластики та змінилися до невпізнання.

Зірок радянського кінематографу назавжди запам’ятали вродливими і молодими. Дівчата дуже хотіли бути на них схожими, повторювали зачіски і стиль в одязі, а чоловіки ними захоплювалися. Сенсація згадує артисток, яких сьогодні неможливо впізнати.

Лариса Гузєєва

Народна сваха Лариса Гузєєва стала втіленням крихкості в руках підлих людей, зігравши роль у стрічці “Жорстокий романс” 1984-го року випуску. З тих пір зірка дуже змінилася – вона ніколи не боялася експериментів у зовнішності. Наразі їй 62.

Лариса Гузєєва тоді та зараз

Віра Алентова

Останніми роками головна зірка кінофільму “Москва сльозам не вірить” (1979) Алентова дивує зовнішнім виглядом. Через велику кількість пластичних операцій у гонитві за молодістю 79-річну Віру Валентинівну перестали впізнавати фанати.

Віра Алентова тоді та зараз

Олена Проклова

На рахунку Олени більше 40 фільмів, а зніматися загалом вона почала ще маленькою дівчинкою – з 10 років. Її найпершою картиною стала “Дзвонять, відчиніть двері” 1965 року. Та назавжди акторка запам’ятається глядачам як Герда зі “Сніжної королеви” 1966-го та як Лариса Комарова з “Міміно” 1977-го. Зараз 68-річна Проклова продовжує свою кінокар’єру.

Олена Проклова тоді та зараз

Галина Польських

Фільмографію Галини без перебільшення можна назвати видатною – вона знялася більш ніж в 150 стрічках. Славу їй принесла робота в фільмі “Дикий собака Дінго” 1962-го. Активності та життєлюбству майже 82-річної Польських може позаздрити кожен. В формі їй допомагає залишатися саме робота.

Галина Польських тоді та зараз

Олена Циплакова

Свій шлях у кінематографі Олена розпочала школяркою і продовжує зніматися досі. Одна з її найбільш знакових ролей – Кетті в “Д’Артаньян та три мушкетери” 1979-го. Сьогодні Циплаковій 62.

Олена Циплакова тоді та зараз