Жертви пластичних хірургів: як після пластики змінилися Микола Басков, Валерій Леонтьєв та інші зірки

Ми звикли, що до пластичних операцій вдаються, зазвичай, жінки. Однак чимало відомих чоловіків також захоплюються хірургічними втручаннями. Для кого експерименти із зовнішністю завершилися невдало, читайте далі.

Валерій Леонтьєв

Валерій Леотьєв: до і після пластики
Валерій Леотьєв: до і після пластики

Валерія Леонтьєва легко впізнає будь-який прихильник естради. Співак відрізняється від інших колег не тільки голосом та творчістю, а й екстравагантними нарядами та образами. Про концертні костюми артиста з’явилося чимало анекдотів та смішних історій, однак саме цим він закохував слухачів у себе.

71-річний артист вирішив зберегти свою молодість якомога довше, тому не раз відвідував кабінет пластичного хірурга. Хоча сам артист ніколи відверто не розповідав про операції краси, його обличчя вговорить саме за себе. Леонтьєву зараз важко посміхатися та кліпати очима.

Олександр Пєсков

Олександр Пєсков
Олександр Пєсков

Цей пародійний актор ніколи не заперечував своєї любові до пластики і завжди відверто зізнавався у тій чи іншій операції. Пєсков достимується строгого режиму правильного харчування, активно займається спортом. Однак, все ж артист вважає, що деякі “недоліки” зовнішності може виправити лише хірургія.

Сергій Звєрєв

Сергій Звєрєв до і після пластики
Сергій Звєрєв до і після пластики

Сергій Звєрєв встиг стати справжньою легендою пластичної хірургії у російському шоу-бізнесу. Стиліст не раз опинявся у центрі провокативних висловлювань стосовно своєї зовнішності.

Проте пластична хірургія для Звєрєва була обов’язковим рішенням. У 1995 року він потрапив у серйозну автомобільну аварію, яка розділила його життя на “до і після”. Хірургибуквально збирали по шматочках постраждале обличчя зірки.

Микола Басков

Микола Басков: до і після операцій
Микола Басков: до і після операцій

Улюбленець мільйонів слухачок Микола Басков також прославився не лише своїми піснями та чистим голосом, а й постійною зміною зовнішності. Артист то втрачає зайву вагу, то знову набирає її. Саме ця проблема привела Баскова вперше до пластичного хірурга для ліпосакції.

З часом “натуральний блондин” вирішив зробити декілька підтяжок і на обличчі. Тепер на відео помітно, як Миколі складно дається будь-яка міміка.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.