Як виглядали б перші красуні радянського кінематографу за сучасними стандартами краси: фото не для нервових

Пухлі губи, довгі штучні вії, татуаж - все це тренди сучасного шоу-бізнесу. Втім, 30 років тому красивими вважалися жінки і з природною вродою.

Радянський кінематограф можна обговорювати з різних сторін нескінченно. Безліч яскравих та талановитих акторів відкрило нам кіно СРСР. Дивували й також дівчата, які підкорювали природною зовнішністю. У цьому матеріалі ми пофантазували та представили, як би виглядали легендарні акторки, якби були молодими у наш час.

Надія Рум’янцева

“Королева бензоколонки” познайомила глядача з молодесенькою Надією. Біляве волосся, великі блакитні очі дозволяли їй грати студенток та вчорашніх школярок.

Надія Рум’янцева

Ірина Муравйова

“Найчарівніша та найпривабливіша” – фільм, який актуальний і досі. Фільм про прийняття себе, де головну роль зіграла Ірина Муравйова. Жінці діставалися ролі пробивних дівчат з сильним характером.

Ірина Муравйова

Якщо у більшості картин, де грала Ірина, її героїні були простакуватими дівчатами, то у картині “Москва сльозам не вірить”, сценаристи зробили її жінкою, яка попри бідність, дефіцит могла дістати собі модні сукні та робила неймовірні зачіски.

Ірина Муравйова

Аліса Фрейндліх

Ця акторка стала справжньою улюбленицею публіки після “Службового роману”. Там їй дісталася роль такої собі “залізної” леді, яка керувала великим провідним підприємством. Жінку загримували так, що неможливо було повірити: грає роль молода акторка.

Еволюцію образу пережила героїня Аліси у фільмі, де під кінець стала жіночною та витонченою красунею. Сьогодні б її можна б було представити так:

Аліса Фрейндліх

 

Схожі статті