|
10.11.2021 18:54

Українські знаменитості, які лежали в психлікарні: Андрій Данилко, Ксенія Мішина та інші зірки з діагнозами

Зірки шоу-бізнесу схильні до стресів і депресій. Провиною тому творчий склад розуму, напружений гравік, пильна увага преси. Через це далеко не всі витримують випробування популярністю, а візити знаменитостей до психіатрів від публіки не приховати. Хто ж з українських артистів лежав у психлікарні?

Зазвичай до психіатрів зірок приводять особисті неприємності, але бувають і куди більш серйозні причини.

Андрій Данилко

Харизматичний Андрій Данилко, який здобув популярність в образі Вєрки Сердючки, впав у депресію після скандалу, пов’язаного з “Євробаченням” в Гельсінкі у 2007 році. Україна тоді підтримувала дружні стосунки з Росією, тому слова приспіву “Раша, гудбай!” дуже не сподобалися сусідам.

Вєрка Сердючка страждала від депресії

Артист виправдовувався, що співав насправді “Лаша тумбай”, однак такі аргументи не спрацювали і Данилка продовжували цькувати в ЗМІ, його російські гастролі відмінилися, а саме звідти співак отримував основну частину доходів від Вєрки Сердючки.

Андрій впав у депресію та схуд на 10 кілограмів, київським спеціалістам поставити зірку на ноги не вдалося, тому лікуватися довелося в Австрії.

Ксенія Мішина

Нещодавно про проблеми з психічним здоров’ям вперше розповіла акторка і головна героїня першого сезону романтичного реаліті-шоу “Холостячка” Ксенія Мішина. Пацієнткою психлікарні майбутня зірка стала під час навчання в інституті на економіста. Її це зовсім не цікавило, почали з’являтися думки про те, що вона не зможе знайти своє справжнє покликання.

Ксенія Мішина розповіла про панічні атаки

Так в один момент постійним супутником Ксенії стали панічні атаки:

“Це зламало мене, я злягла. Буквально. До мене щоденно приїздили швидкі та знижували тиск, заспокоюючи мою розгуляну психіку, яка ніяк не хотіла працювати на мене. Зрештою я опинилася в психлікарні”, – розповідала акторка.

Лоліта Мілявська

До психлікарні Лоліту неодноразово доводили невдачі в особистому житті. Вперше на лікарняному ліжку співачка опинилася у 2000-му після розлучення з Олександром Цекало. Психіатри діагностували в Мілявської нервовий зрив. З того часу, варто знаменитості тільки відчути моральну втому, як вона одразу вирушає лікуватися.

Лоліта Мілявська є регулярним пацієнтом психлікарні