“Поставили діагноз”: Ксенія Мішина після розставання з Еллертом звернулася за допомогою до фанатів

Відома українська акторка Ксенія Мішина стривожила шанувальників своїм зверненням за допомогою у зв'язку з проблемами зі здоров'ям.

Зараз Ксенія Мішина зайнята зйомками в проєкті “Україна має талант”, де вона разом з шоуменом Сергієм Притулою та хореографом Євгеном Котом зайняла суддівське крісло. Але широкої популярності зірці принесла участь в романтичному реаліті-шоу “Холостячка”, де вона була головною героїнею.

Там Ксенія зустріла своє кохання, яким став комік Олександр Еллерт. Пара разом провела кілька місяців після проєкту, і хоча публіка вже чекала на їхнє весілля, раптово Мішина повідомила про розставання. Причин вона не називає, як і не видаляє спільні фото з екс-обранцем зі свого Інстаграму.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Не можна не відзначити, що акторка активно користується соцмережами, де підтримує зв’язок з багатотисячною армією фанатів. На цей раз Ксенія змусила їх похвилюватися:

“Друзі, я до вас з таким запитом. Можете, будь ласка, мені порадити, можливо у когось є дуже крутий масажист-реабілітолог спинний. Мені тут поставили діагноз – спазм м’язів, і я просто не можу розігнутися, дуже важко”, – сказала Мішина.

Ксенія Мішина звернулась за допомогою до фанатів
Ксенія Мішина звернулась за допомогою до фанатів

Причому це звернення за допомогою знаменитість записала російською мовою, хоча раніше вона повідомляла, що у неї мовний режим. Для зйомок “Україна має талант” Ксенія тренує свою українську. Але вже вранці вона знову вийшла на зв’язок і пояснила, чому перейшла на російську:

“Якщо чесно, то вчора, записуючи сторіз с проханням порадити мені масажиста, я взагалі забула, що в мене мовний режим. Чесно. Це від стресу, тому що у мене так болить спина, це якийсь жах. І вчора всі лікарі, які були на майданчику, сказали, що це психосоматика, що я просто дуже втомилась і треба відпочивати. Ось”.

Скріншот з Інстаграму Ксенії Мішиної
Скріншот з Інстаграму Ксенії Мішиної

Мішина не заперечує – останнім часом їй з багатьох причин дуже важко, але вона все одно щаслива:

“Зараз в мене задача набмер ван – це встати з ліжка, тому що в мене сьогодні знову знімальний майданчик “Україна має талант”. Насправді вчора був дуже важкий по здоров’ю, але крутий день, тому що стільки талантів приходило на сцену. І я взагалі дуже вдячна, що в мене з’явилась можливість брати участь у такому грандіозному шоу, сидіти за суддівським столом, і спостерігати за талантами нашої країни. Це дуже круто”.

Євген Кот, Ксенія Мішина та Сергій Притула
Євген Кот, Ксенія Мішина та Сергій Притула

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.