Британка понад 2 тисяч разів зателефонувала до екстрених служб: що сталося і чим закінчилася ця історія

Іноді люди зловживають своїми можливостями. Зазвичай, це більш властиво для осіб, які мають владу - депутатів чи олігархів. Проте, дивні випадки трапляються не тільки з ними.

Англію сколихнула дуже дивна та обурлива новина. Соня Ніксон користуючись можливістю виконала понад 2 тисячі дзвінкі до екстреної служби. З деталями інциденту нас ознайомив портал Metro.

56-річна британка за останні три роки побила всі рекорди по зверненнях на гарячу лінію. Більш ніж 2 тисячі дзвінків, з яких 1194 за 2023 рік. Деяким людям дуже важко пояснити призначення екстреної служби, проте те, що зробила ця жінка не вкладається у мозок.

Жінка розповіла, навіщо зробила понад 2 тисяч дзвінків до екстрених служб
Жінка розповіла, навіщо зробила понад 2 тисяч дзвінків до екстрених служб

Для своїх дзвінків, вона використовувала 17 різних сімкарт. За підрахунками, її дії коштували Лондонській поліції близько 4,5 тисяч фунтів. Звісно, все це кошти платників податків. Крім того, через її надокучливість могли постраждати інші люди, адже вона займала час операторів, які мали б допомагати там, кому це дійсно було необхідно.

Вона жалілася на послуги доставки їжі, попросила номер телефону Департаменту праці та пенсійного забезпечення, сперечалася та сварилася з операторами. Кожен дзвінок ставав справжнім випробуванням для співробітників.

Жінка розповіла, навіщо зробила понад 2 тисяч дзвінків до екстрених служб
Жінка розповіла, навіщо зробила понад 2 тисяч дзвінків до екстрених служб

10 січня терпець урвався. Її заарештували за 668 порушень місцевого закону про комунікації. Але на цьому жінка не зупинилася. Соня зневажливо поставилася до поліціянтів, образивши одного через расу та помочилася у фургон з кліткою.

Жінку засудили, проте гратів їй вдалося уникнути. Соні виписали п’ятирічний припис про кримінальну поведінку. Тепер, якщо вона буде продовжувати вчиняти правопорушення їй світить реальний термін у в’язниці. Бажаємо співробітникам служби 999 терпіння та витримки й менше таких надокучливих осіб.

Схожі статті

Родина стала відомою на весь світ та допомогла вченим: неймовірна історія “чоловіка-вовка” та його рідних

Подібні випадки були не одноразово зафіксовані в історії. Проте, це вперше, коли ген "волохатості" дістався декільком членам однієї родини.

Подружня пара під час ремонту знайшла скарб на власній кухні: сума грошей, що кардинально змінила їхнє життя

Ця знахідка з ніг на голову перевернула їх життя. Тепер, пара зможе завершити ремонт та віддати борги не чекаючи на наступну заробітну плату.

Справжня Рапунцель: українка встановила рекорд з найдовшого волосся у світі та розповіла, як доглядає за ним

Українка ніколи не відрізала своє волосся та дуже пишається своїм досягненням. Вона вважає, що це її родзинка, яка може надихати інших жінок.

Зустрілися після 13 років розлуки: жінка побачила відео з безхатьком та впізнала у ньому свого брата

Іноді долю можуть вирішити декілька секунд. Випадкова зустріч чи збіг непередбачуваних обставин. Але цього разу вирішальним у долі родини став TikTok.

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.

Чим жила найстарша жінка в історії: їздила на велосипеді до 100 років та бачила будівництво Ейфелевої вежі

Жінка з Франції прожила не тільки довге, а й дуже цікаве життя. Чим займалася, чим захоплювалася та багато іншого читайте у матеріалі порталу Сенсація.