Куди зникла зі сцени співачка Марія Яремчук та як вона зараз виглядає: стала пацієнткою психоаналітиків

Молода українська співачка Марія Яремчук гучно заявила про себе у 2012 році, після чого її пісні звучали на всіх радіостанціях та ставали справжніми хітами. Втім, вже давно талановита зірка не виходить на музичний олімп. Куди ж вона зникла та чи збирається повертатися в шоу-бізнес?

Марія Яремчук родом з Чернівців, ахист до музики вона отримала від батька – народного артиста України Назарія Яремчука. Але сама Маша його не пам’ятає, бо він рано пішов з життя від онкологічного захворювання, доньці на той момент не було ще й двох рочків. В родині вона виховувалась разом зі старшими сестрою Вірою і двома братами Дмитром і Назарієм.

Вперше свої сили на професійному полі Яремчук наважилася спробувати у 2012-му в проєкті “Голос країни”. На сліпих прослуховуваннях Марію забрав до себе в команду Олександр Пономарьов. Дівчина зайняла четверте місце, після чого вирушила підкроювати конкурс “Нова хвиля” в Латвії, де вже перевершила себе і зайняла третє місце.

Олександр Пономарьов і Марія Яремчук
Олександр Пономарьов і Марія Яремчук

Кар’єра Яремчук поступово розвивалася. Вона записувала пісні, знімала кліпи, у 2014-му представляла Україну на “Євробаченні”. Ще через рік знялася для чоловічого глянцю.

Популярність Марії зростала, допоки навесні 2018-го після зйомок в фільмі “Легенда Карпат” співачка не ошелешила шанувальників новиною про те, що покидає сцену та припиняє творчу діяльність. Причиною такого рішення став страх сцени, який призводить до панічних атак:

“Я зверталася до допомоги різних психоаналітиків і ніхто мені не міг нічого сказати. Для мене кожен вихід на сцену – це як маленька смерть, як Голгофа. Німіє тіло, хочеться бігти!”, – розповідала Марія в інтерв’ю телеканалу ZIK.

Марія Яремчук пішла зі сцени за власним бажанням
Марія Яремчук пішла зі сцени за власним бажанням

Вона зауважила, що сказати “Бувай!” всьому, що досягнуто і напрацьовано – важко. Цілий рік вона обдумувала своє рішення, і зрештою свідомо до нього підійшла. Також Яремчук не виключає можливості повернутися на естраду, але вже під іншим ім’ям.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.