|
14.11.2021 16:35

Немолодий татусь Святослав Вакарчук покинув маленького сина та насолоджується життям за кордоном

Популярний український виконавець Святослав Вакарчук декілька місяців тому вперше став татусем. У нього народився синочок Іван, і до того ж від коханки, яку звати Євгенія. Після розірвання шлюбу особисте життя зірки суворо охороняється, і жодна деталь не виходить за вузьке коло. Але дещо ми можемо дізнатися з його Instagram.

Про те, що Святослав Вакарчук вперше став батьком стало відомо ще на початку літа. Ця сенсаційна новина розбурхала усю мережу, адже співак перебував у шлюбі з Лялею Фонарьовою більше 20 років і за цей час у нього не народилося жодної дитини. Чоловік виховував свою падчерку, і начебто був задоволеним власним життям.

Святослав Вакарчук покинув маленького сина та насолоджується життям за кордоном

Втім, здогадки преси про невірність фронтмена ОЕ виявилися правдивими. Святослав за спиною своєї дружини Лялі крутив роман з бізнесменкою Євгенію Яцутою, яка і подарувала йому спадкоємця. Достовірно невідомо, чи пов’язав Вакарчук себе узами шлюбу з рудою обраницею. І дізнатися про це не представляється можливим, адже піар-відділ артиста попросив для нього приватності.

Слава Вакарчук покинув Україну

Святослав Вакарчук покинув маленького сина та насолоджується життям за кордоном. Музикант разом з колишньою дружиною

Нещодавно особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилися нові фотографії, з яких стало відомо, що музикант покинув кордони України і відвідав чарівне місто Стокгольм. Так як воно було дуже схожим на Львів, підписники зірки не одразу зрозуміли, що Святослав Вакарчук зараз не знаходиться в Україні.

На світлині артист з’явився з посмішкою на вустах та добрим настроєм, що говорить про відсутність важких проблем у його житті. Ба більше, Вакарчук почав з’являтися в соціальних мережах набагато частіше, ніж раніше. Залишається сподіватися, що він виводив світ свою нову родину, і постане перед камерами, як гордий батько та чоловік.