|
16.11.2021 12:47

Ксенія Мішина остаточно забула Олександра Еллерта і бурхливо відгуляла дівич-вечір: “В компанії 5 хлопців”

Популярна українська акторка, переможниця «Танців з зірками» та головна героїня найпершої "Холостячки" Ксенія Мішина показала фото з бурхливого дівич-вечора, який відгуляла в компанії п'ятьох хлопців. Схоже, що після розставання з Олександром Еллертом зірка анітрохи не сумує.

Особисте життя Ксенії Мішиної перестало бути таємницею з моменту її участі в “Холостячці”. Як головна героїня проєкту, знаменитість на очах у всієї країни шукала своє кохання, яким став гуморист студії “Квартал-95” Олександр Еллерт.

Відносини пари розвивалися стрімко, адже вже за кілька днів після фіналу вони почали жити разом. Закохані не приховували від фанатів планів на спільне майбутнє і навіть весілля. Втім, вони так і не збулися – перед річницею стосунків Мішина покинула Еллерта, не пояснюючи конкретних причин такого рішення. Зрозумілим було лише те, що завинив саме Олександр.

Олександр Еллерт та Ксенія Мішина розійшлися

Пробачення і другий шанс чоловік намагався завоювати романтичними сюрпризами, які зрештою влаштовував не дарма – екс-холостячка возз’єдналася з переможцем реаліті. Цю подію вони відсвяткували польотом на вертольоті, після чого повідомили, що більше ділитися подробицями стосунків з широким загалом не будуть.

Втім, вже годом після цього під час відповідей на питання підписників Ксенія зізналася, що вони знову не разом. І схоже, що остаточно, адже в Інстаграмі Мішиної з’явився новий пост з подорожі до Карпат, яку вона назвала дівич-вечором:

“Це був приголомшливий дівич-вечір, щоправда в компанії 5 хлопців. Ну а якщо серйозно, то за останні 4 дні було так багато крутих моментів, що прямо зараз мені здається, це один з найкращих періодів останніх місяців. Жити в лісі – це ні з чим не зрівняний досвід. Не дарма говорять, що гори не терплять брехні”, – пише акторка.

Очевидно, серед тих п’яти хлопців Еллерта не було, і це може бути остаточною крапкою у їхній романтичній історії.