“Це зламало мене”: Ксенія Мішина вперше розповіла, як опинилася в психлікарні після розставання з Еллертом

Українська акторка Ксенія Мішина, яка була головною героїнею першого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостячка", поділилася з шанувальниками темним минулим одразу після розставання з Олександром Еллертом. Зірка в один момент так зламалася, що опинилася в психлікарні.

Ще до участі в “Холостячці” Ксенія Мішина вже була відомою і не потребувала представлення, однак саме поява в реаліті зробила її однією з найпопулярніших молодих акторок сучасного українського кінематографу. Вся країна спостерігала за тим, як Ксюша шукає своє кохання серед кількох гідних уваги чоловіків, і лише одному з них вдалося підкорити серце Мішиної.

Переможцем проєкту став сценарист студії “Квартал-95”, гуморист і шоумен Олександр Еллерт, з яким Ксенія продовжила стосунки і поза знімальним майданчиком. Пара майже одразу з’їхалася, велися навіть розмови про весілля, проте на річницю знайомства Мішина повідомила про розставання, чим неабияк засмутила фанатів.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт роз'їхалися хто куди після короткотривалого перемир'я
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт розійшлися

Згодом екс-закоханих почали знову помічати разом, що спровокувало чутки про возз’єднання. Їх підтвердив сам Еллерт, який також зауважив, що більше вони не виноситимуть особисте широкому загалу. Втім, пройшло зовсім небагато часу з відновлення взаємин, як акторка вдруге поставила крапку та заявила, що ніяких стосунків у них немає.

Відволікти шанувальників від історії з Еллертом Ксенія вирішила розповіддю про один з найскладніших періодів свого життя, коли у неї регулярно траплялися панічні атаки. Через них вона і опинилася в психлікарні.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина потрапила у психлікарню

Як згадує екс-холостячка, все почалося у студенстві. Вона вчилася в економічному вузі і розуміла, що обрана професія зовсім її не цікавить. З’явилися думки про те, що їй ніколи не знайти свого покликання. В день, “який провів межу”, Мішина випила каву з їдальні, а вже за годину стала погано себе почувати. З того моменту панічні атаки стали постійним супутником Ксенії:

“Це зламало мене, я злягла. Буквально. До мене щоденно приїздили швидкі та знижували тиск, заспокоюючи мою розгуляну психіку, яка ніяк не хотіла працювати на мене. Зрештою я опинилася в психлікарні, де лікар сказала, що я не їхній пацієнт і направила до психотерапевта…”, – поділилася акторка.

Продовження історії Мішина пообіцяла розповісти незабаром.

Схожі статті