Палац Оксани Марченко: у мережі вперше показали дім з персональною церквою, окремим складом шуб і килимів

Оксана Марченко - одна з найбагатших жінок України. Цього року вона випустила фільм "Паломниця", де показала, як працює на благо церкви, їздить святими місцями. Яким же є справжнє життя екс-ведучої "Україна має талант"? У мережі вийшов фільм, який показав житло знаменитості.

Понад 2 тисячі квадратних метрів є у палаці найвідомішої паломниці України. Безліч кімнат, своя особиста церква і кілька гардеробних – все це побудовано для родини Оксани Марченко. Всі багатства знаменитості лишаються зазвичай за кадром, але програмі “Схеми” вдалося зазирнути залаштунки.

Виявляється диво-палац ведучої розташовується на Київщині у Пущі-Водиці. Маєток має 4 поверхи. За словами журналістів, будинок піддавався переплануванню та капітальному ремонту.

Дивує не стільки ремонт, а кімнати та їхнє призначення.

Палац Оксани Марченко

Наприклад, є окреме приміщення для схованки шуб. Склад для картин – їх у родини Марченко аж 520. Окрему кімнату виділили для ялинкових іграшок. 18-метровий басейн служить місцем відпочинку і рекреації для зірки.

Палац Оксани Марченко

Вражає також, що на території маєтку є власна церква на горищі, а у декларації чоловіка Оксани налічується 227 ікон. Цікаво, що вівтар та інші святині ведуча показувала у себе в Інстаграмі. Дивувалася жінка, що на її ранкові молитви приходить навіть її улюблений кіт на ім’я Кокосик.

Палац Оксани Марченко

За будівельним планом маєтку, який показали “Схеми”, у Марченко є зона гідромасажних ван, а у її покоївок також власна кімната для відпочинку й дозвілля. Серед всіх інших кімнат, в окремій зберігає знаменитість скатертини і килими. Звісно потрапити у середину палацу простим людям майже неможливо.

Палац Оксани Марченко

Про свої багатства Оксана не любить розповідати, а навпаки каже фанатам про те, що живе разом з чоловіком достатньо невибагливо. Свого коментаря стосовно розслідування артистка не давала.

Схожі статті