|
17.11.2021 21:18

Як виглядав кварталівець Євген Кошовий з волоссям: простий худощавий хлопець з Луганщини (ФОТО)

Євген Кошовий - один із провідних українських коміків та актор студії "Квартал 95". На шляху до слави не малу рол відіграла лиса зачіска шоумена, за якого його впізнавали мільйони телеглядачів. Однак свій шлях у гуморі Євген починав із пухнастим каштановим волоссям.

Лисину Євгена Кошового називають його головною родзинкою — навколо зачіски актора “Кварталу 95” будувалося чимало жартів під час виступів колективу ще з часів КВНу. Деякі прихильники шоумена говорять, що саме ця фішка його зовнішності принесла Євгену таку популярність і славу, яку він має сьогодні.

Кошовий розповідав про історію свого іміджу. “Облисів” він виключно за власним бажанням — цей день став для нього історичним, тож дату зміни зачіски телеведучий пам’ятає і досі. Вперше зірка “Кварталу” поголився 25 травня 2001 року.

Євген Кошовий 

Євген пригадує, що зробив це заради мистецтва під час концерту для гумористичних номерів. Тож свою голову актор голий у гримерці під час виступу. Іронія в тому, що номери, заради яких Кошовий так радикально змінив зовнішність так і не увійшли до телеефіру. При цьому комік згадує, що зате глядачі запам’ятали його лисим і худим.

Свою зачіску він обожнює та зізнається — своєю популярністю він завдячує саме цьому іміджу. За словами шоумена, відтоді він голить голову кожні три дні. Також зізнається: якби зважився на такий крок сьогодні, то обов’язково зняв би процес на телефон, а у 2001 у нього просто не було коштів на гаджети.

Як виглядав Євген Кошовий з волоссям

На свої старі фотографії, де він ще з пухнастим коричневим волоссям, Євген сьогодні не може дивитися без усмішки. Одне з таких він сам опублікував у своєму особистому блозі, чим викликав бурхливу реакцію користувачів мережі та жартівливі коментарі у свій бік.

Нагадаємо, що Євген Кошовий народився у 1983 році на Харківщині, однак його юність та студентські роки тісто пов’язані з Луганськом. Саме там з’явилася його перша команда КВН, з якої й розпочався зірковий шлях шоумена та гумориста.