13-річна донька Євгена Кошового вже має колишнього хлопця та ходить на побачення. Як реагує зірковий тато?

Маленька Варвара вразила публіку дорослими розмовами. Як на це реагує зірковий тато?

Про сімейне життя актор і шоумен говорить із задоволенням. Його дружина Ксенія була учасницею танцювального колективу “Freedom”. Пара познайомилася на одному з виступів. Зіграли весілля в 2007 році, а через 10 років подружжя обвінчалося. Журналісти – часті гості в заміському будинку Кошових, в якому глава сімейства живе як у справжньому жіночому царстві: з дружиною, тещею і двома доньками – Варварою і Серафимою. Варя – творча дитина, грає в дитячому театрі, брала участь у вокальному шоу “Голос.Діти-3”.

Стосунки с донькою

Батько 13-річної дівчинки зізнається, що їм з дружиною не дуже подобається те, що їх юна дочка вже навіть бігає на побачення, говориться в програмі “Життя відомих людей”.
Євген Кошовий націлений “тримати міцну оборону” від молодих шанувальників Варвари.

Дівчинка зізналася, що одного разу хотіла піти на побачення з хлопцем, та й тут батько придумав, як не пустити юних закоханих удвох.

“Я хотіла з колишнім хлопцем сходити в кінотеатр, а тато такий, а підемо всі разом, і Сімку (молодша дочка Євгенія Кошовго Серафима – прим.ред) взяв. Я така:” Клас, зашибісь! “Ми хотіли цілуватися на задніх рядах. .. Прости тато “, –
розповіла Варвара.

Але Варя розуміє – батько просто за неї хвилюється, а вона впевнена, що вже готова до романтичних відносин.
Більш того, у дівчинки є певний типаж хлопців, які їй подобаються. Виявляється, дівчинка обожнює k-pop культуру, мріє побувати в Азії і навіть самостійно вчить корейську мову. Тому і хлопця шукає собі корейського походження.

Схожі статті