Даша Квіткова після народження сина заговорила про кризу у шлюбі з Добриніним: “Розлучитися легше за все”

Герої 9 сезону найромантичнішого реаліті-шоу країни "Холостяк" Микита Добринін і Даша Квіткова вже одружені і мають спільного сина. Попри те, що з боку ця родина здається ідеальною, виявилося, що навіть їхні стосунки переживають кризові моменти. Про це переможниця "Холостяка-9" розповіла сама.

Пара Микити Добриніного і Даші Квіткової стала першою за всю історію проєкту, хто продовжив будувати відносини і після фіналу. У 2020-му закохані зіграли пишне весілля, а у 2021-му в родині сталося поповнення – народився син Лев. Спостерігати за сімейним життям героїв статті фанати мають можливість і поза “Холостяком”, адже вони активно ведуть блоги у соцмережах, де діляться усіма подробицями стосунків.

Цього разу Квіткова влаштувала гру “Питання-відповідь” з підписниками та відповіла, чи були у їхньому з Добриніним коханні кризи:

“Звичайно, були, як і у будь-якої пари. Ось чесно, найголовніше – це говорити, говорити багато, довго, про все, що болить і не подобається. Ніколи ні про що не мовчіть. Можна ще звернутися по допомогу до спеціаліста, якщо є питання, які ви не в змозі вирішити. Розлучитися – легше за все, а ось зберегти стосунки і родину – велика праця і багатого варта”.

Даша Квіткова розповіла про кризу у стосунках з Холостяком Микитою Добриніним
Даша Квіткова розповіла про кризу у стосунках з Холостяком Микитою Добриніним

Також Даша зізналася, що народження дитини, як і в багатьох інших сім’ях, дуже вплинуло на відносини з Микитою. Молодим батькам не вдалося уникнути стресів, конфліктів та недомовок, однак розходитися ніхто з них не хоче, адже вони одне одного кохають.

Для того, щоб пережити кризу, Добринін і Квіткова роблять все можливе – вчаться наново чути, розуміти і комунікувати одне з одним. Микита навіть забрав Дашу на побачення в Барселоні, коли Леву було всього три місяці.

Даша Квіткова народила сина від Микити Добриніна
Даша Квіткова народила сина від Микити Добрина

Сина вони залишили в Україні з бабусею, хоча дружина Холостяка не приховує, що на цей крок наважувалася важко і нервово. Втім, зрештою все пройшло добре, тож поїздка допомогла подружжю знову зблизитися та покращити стосунки.

Схожі статті