|
18.11.2021 20:03

Вічно вагітна Настя Каменських розкрила таємницю: у співачки знайшовся дорослий син, але не від Потапа

Настя Каменських вже й сама насміхається із заголовків, де її називають вагітною. Артистка не раз казала, що варто їй переїсти більше своєї норми, одразу всі помічають животик. Та вже можна не виправдовуватися, адже у мережі з'явилася інформація про те, що насправді у поп-діви є син.

Настя Каменських у 2019 році вийшла заміж. Дружиною її гордо кличе відомий український репер Потап. Втім, попри майже зразковий шлюб, діток Господь цій парі не дає. 34-річна співачка вже не соромлячись говорить, що дуже хоче народити малюка. Втім, мало хто знає, що насправді у неї є дитина. Батько – не Олексій Потапенко.

Вічно вагітна Настя Каменських розкрила таємницю

Хто нагородив Настю Каменських дитиною?

Ви не знайдете ніяких згадок про цього карапуза у Настиній офіційній біографії. Не розкаже вона про дитину і в інтерв’ю. Втім, епізод цей з життя не стерти. Продюсер Генадій Вітер розповів, що у нього з Каменських є спільний син, який вже став дорослим. Височезний красень-хлопець зовнішньо схожий на батька-баскетболіста. Звати юнака Артемом.

Щоправда, дружина Потапа хоч і є для нього мамою, але лише хрещеною.

Як спілкується Настя Каменських з рідним сином свого чоловіка?

Шанс попрактикуватися у материнстві є у поп-діви і зараз. В Олексія Потапенка є син від першого шлюбу з продюсеркою Іриною Горовою. Хлопець на ім’я Андрій не був помічений з Настею на жодній світлині. Хоча батько й стверджує, що стосунки у дитини з мачухою теплі, його власна мама це заперечує. За словами бізнесвумен, її Андрійко спілкується з Каменських на рівні “привіт-пока”. Сама ж знаменитість воліє не говорити ні про колишню коханого, ні про його сина.

Якщо вас цікавить життя зіркового подружжя Насті і Потапа або ви хочете дізнатися більше про спроби Каменських подарувати обранцю дитину, дивіться коротке інформативне відео від наших партнерів “Одна минута”.