|
18.11.2021 21:25

“От і казочці кінець”: Мішина і Еллерт остаточно розірвали стосунки в день народження переможця “Холостячки”

Переможець першого сезону "Холостячки" Олександр Еллерт 18 листопада святкує свій 35 день народження. Свято комік і шоумен проводить без головної героїні романтичного шоу - акторки Ксенії Мішиної. Колишні закохані відписалися один від одного в соціальних мережах - здається, їхній роман остаточно завершився.

Пара коміка та учасника “Ліги Сміху” Олександра Еллерта та акторки Ксенії Мішиної була однією з найулюбленіших серед українців. За їхніми стосунками спостерігали сотні тисяч користувачів мережі – закохані дійсно випромінювали любов і щастя.

Познайомилися Ксенія та Олександр на першому сезоні шоу “Холостячка”, де акторка була головною героїнею. Еллерт ще з першої серії заявив, що він прийшов на телепроєкт з чіткою ціллю: “Мішина має стати Сашина”, – так говорив шоумен. І йому це дійсно вдалося, у фіналі серце артистки обрало саме його.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт 

Після завершення “Холостячки” Ксенія та Олександр продовжували руйнувати міф про те, що після подібних шоу нікому з учасників не вдається зберегти кохання, або взагалі всі події в кадрі – просто сценарій. Мішина та Еллерт почали жити разом, познайомили своїх дітей, багато подорожували.

Їхнє розставання стало для прихильників справжнім ударом і стресом – всі були впевнені, що цей роман закінчиться весіллям. Через декілька місяців після гучної заяви знову з’явився шанс на примирення – актор почав натякати в особистому блозі на примирення з коханою, хоча сама Ксенія ніяк не коментувала ці слова колишнього.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

І ось 18 листопада в день народження Еллерта фанати їхньої пари втратили остаточну надії на романтику та кохання між своїми кумирами. Користувачі мережі помітили, що екс-закохані відписалися один від одного в мережі Instagram та повидаляли усі спільні фотографії.

Мішина і Еллерт остаточно розірвали стосунки

Дехто навіть припустив, що Мішина могла заблокувати колишнього обранця в соціальних мережах, адже під її фотографіями зникли навіть його старі коментарі.