Ксенії Мішиній – 32: Еллерт кумедно привітав кохану з днем народження та побажав їй не збільшуватися у вазі

18 червня Ксенія Мішина святкує день народження, з чим її зворушливо привітав коханий Олександр Еллерт.

Пара зустрілася завдяки найромантичнішому реаліті-шоу “Холостячка”, де Ксенія була головною героїнею, а Олександр разом з іншими чоловіками боровся за її серце. Вже після закінчення проекту стало відомо, що Мішина та Еллерт продовжили відносини і, більш того, актриса практично з самого початку визначилася з вибором – інші учасники її цікавили мало, навіть другий фіналіст Олексій Тригубенко. Через це вона навіть хотіла завчасно припинити участь у “Холостячці”.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та другий фіналіст Холостячки Олексій Тригубенко

Зараз закохані живуть разом, часто проводять час вчотирьох зі своїми дітьми – зірка “Кріпосної” виховує сина Платона, а у коміка є донька Еліна. Також герої статті регулярно діляться спільними кадрами в соціальних мережах.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт на спільному відпочинку

На цей раз Сашко опублікував нетипове, але надзвичайно зворушливе привітання Ксюші з 32-річчям, у якому відмітив, що вона у нього дуже різна, і кожну з цих різних Ксю він беззаперечно кохає:

“Сьогодні день народження не у Ксю, а у всіх моїх Ксю. І у тієї, яка сміється… і тієї, яка гарчить… і у тієї, яка фиркає, і у тієї, яка заціловує… у тієї, якій нема чого одягти, і у тієї, яка раз на тиждень пре додому пакети з одягом, який через пару днів мабуть вже не можна одягати… у тієї, яка якщо їсть в машині, то крихт більше, ніж було їжі… у тієї, яка домашня і у тієї, яка актриса… у тієї, яка спізнюється, тому що завжди поспішає… у тієї, яка любить, і у тієї, яку люблять… у ніжної… у смачної… у красивої… у творчої… у “економної”… у смішної… у мудрої і милої… у різної…”, – пише Еллерт.

На завершення своєї промови обранець екс-холостячки зізнався їй в коханні та з гумором зазначив, що “в 46 кілограмах живе мільйон різних Ксю”, яким він бажає збільшуватися в багатогранності, але залишатися при цьому все в тих же 46 кілограмах. Почуття гумора парочка не позбавлена.

Шанувальники приєдналися до поздоровлень і похвалили Олександра за його оригінальність, яку в наступному році важко буде переплюнути. Хоча, фантазії йому не відняти.

До речі, в своїх Інстаграм-сторіз Ксенія Мішина показала кадри з вечірки, яку для неї таємно влаштували близькі та друзі. Еллерт, звичайно, теж причетний до сюрпризу, але дітлахів на святі не видно. А ось якими іменинницю подарунками задарували поки що невідомо.

День народження Ксенії Мішиної
День народження Ксенії Мішиної

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.