Ксенії Мішиній – 32: Еллерт кумедно привітав кохану з днем народження та побажав їй не збільшуватися у вазі

18 червня Ксенія Мішина святкує день народження, з чим її зворушливо привітав коханий Олександр Еллерт.

Пара зустрілася завдяки найромантичнішому реаліті-шоу “Холостячка”, де Ксенія була головною героїнею, а Олександр разом з іншими чоловіками боровся за її серце. Вже після закінчення проекту стало відомо, що Мішина та Еллерт продовжили відносини і, більш того, актриса практично з самого початку визначилася з вибором – інші учасники її цікавили мало, навіть другий фіналіст Олексій Тригубенко. Через це вона навіть хотіла завчасно припинити участь у “Холостячці”.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та другий фіналіст Холостячки Олексій Тригубенко

Зараз закохані живуть разом, часто проводять час вчотирьох зі своїми дітьми – зірка “Кріпосної” виховує сина Платона, а у коміка є донька Еліна. Також герої статті регулярно діляться спільними кадрами в соціальних мережах.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт на спільному відпочинку

На цей раз Сашко опублікував нетипове, але надзвичайно зворушливе привітання Ксюші з 32-річчям, у якому відмітив, що вона у нього дуже різна, і кожну з цих різних Ксю він беззаперечно кохає:

“Сьогодні день народження не у Ксю, а у всіх моїх Ксю. І у тієї, яка сміється… і тієї, яка гарчить… і у тієї, яка фиркає, і у тієї, яка заціловує… у тієї, якій нема чого одягти, і у тієї, яка раз на тиждень пре додому пакети з одягом, який через пару днів мабуть вже не можна одягати… у тієї, яка якщо їсть в машині, то крихт більше, ніж було їжі… у тієї, яка домашня і у тієї, яка актриса… у тієї, яка спізнюється, тому що завжди поспішає… у тієї, яка любить, і у тієї, яку люблять… у ніжної… у смачної… у красивої… у творчої… у “економної”… у смішної… у мудрої і милої… у різної…”, – пише Еллерт.

На завершення своєї промови обранець екс-холостячки зізнався їй в коханні та з гумором зазначив, що “в 46 кілограмах живе мільйон різних Ксю”, яким він бажає збільшуватися в багатогранності, але залишатися при цьому все в тих же 46 кілограмах. Почуття гумора парочка не позбавлена.

Шанувальники приєдналися до поздоровлень і похвалили Олександра за його оригінальність, яку в наступному році важко буде переплюнути. Хоча, фантазії йому не відняти.

До речі, в своїх Інстаграм-сторіз Ксенія Мішина показала кадри з вечірки, яку для неї таємно влаштували близькі та друзі. Еллерт, звичайно, теж причетний до сюрпризу, але дітлахів на святі не видно. А ось якими іменинницю подарунками задарували поки що невідомо.

День народження Ксенії Мішиної
День народження Ксенії Мішиної

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.