Катя Осадча вперше показала обличчя новонародженого сина: щаслива мама ніжно пригорнула малюка до себе

Катя Осадча у серпні 2021 року втретє стала мамою та подарувала своєму чоловіку Юрій Горбунову другого сина, якого назвали Данилом. 19 листопада малюкові виповнилося три місяці - на честь цього невеликого свята його зіркова мама поділилася сімейними фото в особистому блозі.

Незмінна телеведуча “Світського життя” Катя Осадча насолоджується материнством. Зірка встигає віртуозно поєднувати роботу в кадрі та час зі своїми малюками. Зараз Катя виховує трьох синів — старшого Іллю від першого шлюбу та Івана з Данилом від другого чоловіка, телеведучого Юрія Горбунова.

Свого третього малюка Осадча народила у серпні цього року. Пара надзвичайно чекала на поповнення, особливо щасливий татусь. До стосунків з Катею він 20 років жив з першою дружиною, яка так і не подарувала йому нащадка, тож зараз шоумен всіляко насолоджується батьківством та бере активну участь у вихованні синів.

Катя Осадча і Юрій Горбунов з синами
Катя Осадча і Юрій Горбунов з синами

На честь маленького сімейного свята — Данилу 19 листопада виповнюється три місяці — зіркова мама поділилася чуттєвими знімками у своєму особистому блозі. На деяких з фотографій можна навіть побачити обличчя малюка, хоча подружжя зазвичай приховує від камери дітлахів. Зовнішність старшого Івана вони розсекретили лише коли хлопчику виповнилося чотири роки.

Катя Осадча вперше показала обличчя сина
Катя Осадча вперше показала обличчя сина

Осадча зізналася, що третє материнство не менш захопливе та цікаві, ніж 2 попередні. Теледіва щаслива розуміти, що в її Данилка надзвичайно круті брати, а в майбутньому хлопчика чекає цікаве життя.

“Три місяці нового відчуття багатоканальної любові до синів, коли любові вистачає на трьох”, — написала Катя.

Користувачі мережі та прихильники Каті долучилися до привітань з цим святом у коментарях:

  • “Такі ніжні фото, від них так і віє спокоєм та любов’ю”;
  • “Неймовірно ніжна! Мадонна! Чарівна”;
  • “Такі красиві та щасливі, вітання вам!”, — пишуть підписники телеведучої.
spot_img

Схожі статті