Кого після розлучення досі тиранять екс-дружини: Віктор Павлік, Вова Остапчук, Олександр Пономарьов та інші

Останні роки вважають кількістю розлучень, але не всім вдалося розійтися без наслідків. На нашій естраді сформувалася ціла когорта чоловіків, яким екс-дружини не дають досі спокою. Причини у всіх, звісно, різні. Дізнайтеся, чому розірвати стосунки багатьом вдалося непросто.

У багатьох країнах століттями було заведено так, що розлучитися могли люди лише з благословіння церкви, яка, розуміється так просто не давала “добро”. Зараз же достатньо походу до РАГСу, а якщо у пари ще й діток не було, то процес буде швидким. Та не завжди безболісним.

Віктор Павлік і досі зазнає кпин та звинувачень від колишньої жінки. Лариса не приховує, що розлучення далося їй дуже непросто. Чоловік полишив, дитини не стало, а молода концертна директорка, яка ще вчора не представляла конкуренції пішла під вінець з коханим. Созаєва інколи ошелешує публіку раптовими зізнаннями про свій шлюб.

Віктор Павлік з колишньою дружиною Ларисою та їх покійним сином Павлом
Кого після розлучення досі тиранять екс-дружини

Дзідзьо, який розлучився цього року, останні місяці потрапляє у стрічку новин завдяки колишній. Славія не соромиться в інтерв’ю розповідати правду про стосунки та раптовий ухід чоловіка. Приправляє це Ярослава ще й історіями життя з Михайлом.

Дзідзьо після розлучення зі Славією знайшов собі нову наречену
Кого після розлучення досі тиранять екс-дружини

Інколи розлучення вже й може глибоко відійти у минуле, але екс-подружжя ніяк не забуде про нього. Ось і Олена Мозгова, яка з 2015 року щаслива разом з Девідом Аксельродом, не може забути Олександра Пономарьова. Вона не раз давала розгромні інтерв’ю, де розповідала про нюанси своїх стосунків зі співаком. Втім, і артист не соромиться згадувати свою колишню.

Олена Созгова і Олександр Пономарьов
Кого після розлучення досі тиранять екс-дружини

Володимир Остапчук хоч і зустрів іншу жінку, прожити без колишньої не може, адже їх пов’язують діти. Олена до останнього боролося за справедливі аліменти та не давала спуску колишньому.

Чому колишня дружина Володимира Остапчука досі мститься йому
Кого після розлучення досі тиранять екс-дружини

У Євгена Паперного історія схожа: спільна донька не дала остаточно порвати з Сумською. Втім, не тільки вона, а й сцена змушує його раз у раз спілкуватися з Ольгою.

Ольга Сумська і Євген Паперний в молодості
Кого після розлучення досі тиранять екс-дружини

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.