|
22.11.2021 16:54

Чому брати Марії Яремчук подали на неї до суду: співачка пішла зі сцени та обібрала найрідніших

Після смерті легендарного Назарія Яремчука у нього залишилося дві сім'ї, які лише на перший погляд були дружними. З'ясувалося, що не тільки дружини артиста не могли знайти спільної мови, але і його діти вщент розсварилися. Що сталося і чому справа дійшла до суду?

Після смерті легендарного артиста Назарія Яремчука його сім’я пройшла через ряд випробувань. Вона не тільки розкололася на двоє, але і пережила судові розбірки. Сини Назарія Яремчука – Дмитро та Назарій Яремчук розповіли, як ділили батькову спадщину зі своєю сестрою Марією Яремчук. Про це повідомляє “Життя відомих людей”, а також ТСН.

Чому брати Марії Яремчук подали на неї до суду

Чому брати Марії Яремчук подали на неї до суду

Дмитро та Назарій Яремчук – це сини Яремчука від першого його шлюбу з Оленою Шевченко. Після 15 років спільного життя пара розлучилася і тоді Назарій Яремчук одружився із дружиною Дарією. Згодом вони народилася спільна дочка Маша. 1994 року в Назарія Яремчука діагностували рак шлунку. А через рік відомий співак помер. Тоді його родина почала ділити спадщину – будинок у центрі Чернівців.

Брати після судового позову вирішили відмовитися від нього на користь сестри. За словами братів Яремчук, через суди вони припинили спілкуватись із сестрою. Їм відомо лише, що Марія Яремчук зараз мешкає у Львові.

“Ми рідні! І так чи інакше ми повинні порозумітися між собою”, – сказав один із братів.

Та перед цим було дано ще одне інтерв’ю, у якому Дмитро та Назарій розповідають, що Марія взагалі не дзвонить їм та не вітає з днем народження. Мовляв, стала відомою співачкою і тепер не хоче спілкуватися з рідними.

Тим не менш, зараз між Марією та її братами взаємини налагодилися. Тепло ми їх назвати важко, але родина намагається триматися разом та більше не допускати подібних помилок.