Чому Олександр Пономарьов та Марія Яремчук розірвали стосунки: співак злякався та відхрестився від коханої

Колись роман Олександра Пономарьова та Марії Яремчук інтригував усю Україну. Що зблизило немолодого артиста та привабливу починаючу співачку, яка мала за плечима могутню сім'ю і точно не потребувала протекції Золотого голосу України? Усі відповіді у нашій статті.

Стосунки Олександра Пономарьова та Марія Яремчук завжди були вкриті таємницею. Спочатку співак гордо заявив на всю Україну, що зустрічається з молодою обраницею, а потім як ні в чому не бувало, забрав свої слова назад. Виконавиця ніяк не прокоментувала слова свого колеги, і начебто мала що приховувати. Що відбулося між ними насправді?

Чому Олександр Пономарьов та Марія Яремчук розірвали стосунки

Олександр Пономарьов і Марія Яремчук
Чому Олександр Пономарьов та Марія Яремчук розірвали стосунки

Все сталося дуже швидко. Олександр Пономарьов давав інтерв’ю журналістам, у якому заявив, що він є коханим Марії Яремчук. Не пройшло і місяця, як він заявив, що це був жарт. Вочевидь, співак не зміг нести відповідальність за власні слова, і усе звалив на своє почуття гумору.

Але чутки про роман між між двома талановитими артистами з’явилися ще задовго до публічного зізнання Пономарьова. Інсайдери поговорювали про романтичні почуття між Марією та Олександром, і скандальне інтерв’ю лише підлило олії у вогонь. Тоді пара була усіх на слуху, а потім Яремчук раптово зникла зі сцени. Офіційною причиною завершення кар’єри став панічний страх артистки перед публікою.

Зі зникненням Марії з естради зник і шанс дізнатися правду про те, чи дійсно між нею та співаком щось було.

Марія Яремчук
Чому Олександр Пономарьов та Марія Яремчук розірвали стосунки

І навіть якщо в них були романтичні стосунки, Яремчук дала зрозуміти журналістам, що для неї це було несерйозно. І чи був то бурхливий роман або ж продуманим піар-ходом, але ці стосунки завершилися так чи інакше.

spot_img

Схожі статті