“Втекла”: Марічка Падалко повідомила, що покинула Україну заради США та пояснила причину свого вчинку

Марічка Падалко здивувала мережу своїм зізнанням про втечу. Що сталося?

Марічка Падалко — справжній професіонал свого діла, тому нікого не повинно дивувати, що вона пересувається швидко та дуже тихо. Адже журналіст завжди має знаходитися у вирі подій. Однак, навіть в епоху соціальних мереж такі швидкі зміни можуть збивати з пантелику.

Марічка Падалко в Сполучених Штатах Америки

Так, 29 серпня Марічка Падалко повідомила про те, що вже знаходиться у Вашингтоні. Для телеведучої такі поїздки не в новинку, адже до працевлаштування в “ТСН” вона деякий час жила в США. Завдяки своїм старанням під час навчання вона була відправлена за кордон за державною програмою обміну студентами.

Марічка Падалко
Марічка Падалко

Втім, тоді, як зізналася Марічка Падалко, їй дуже хотілося втекти додому. Справа в тому, що телеведуча була відмінницею та перфекціоністом, а через обмежені кошти вона не могла виповнити завдання на відмінно і тому дуже хотіла повернутися в Україну. На щастя, цього їй зробити не дозволили.

Знову покинула батьківщину

Зараз Марічка Падалко полетіла до Вашингтону у рамках робочої поїздки. Справа в тому, що Президент України Володимир Зеленський буде вести переговори з Президентом США, а Марічка висвітлюватиме їхню розмову для українських глядачів.

Скільки триватиме поїздка Падалко до Вашингтону достовірно невідомо, але зважаючи на той факт, що за океаном в неї дуже багато друзів, вона цілком може продовжити своє відрядження.

Сподіваємося, що телеведуча зможе як завжди якісно виконати свою роботу та насолодитися поїздкою.

Схожі статті