Молдавський мачо Дан Балан показав, з ким хоче постаріти: це жінка, але звуть її не Тіна (Відео)

Відомий молдавський співак Дан Балан, якому довгий час приписували і продовжують приписувати роман з української поп-дівою Тіною Кароль, випустив нову романтичну пісню. Артист присвятив ліричну роботу коханню і відверто показав, з ким хоче зістаритися.

Про романтичні стосунки Тіни Кароль і Дана Балана заговорили після того, як молдавський красень поповнив ряди зіркових тренерів на шоу “Голос країни”. Формально ця парочка була конкуруючою, однак це не стало на заваді їхньому флірту і кокетству.

Музиканти не соромилися висловлювати свої почуття одне до одного під наглядом камер і мільйонів глядачів, які повірили в любовну історію зірок. Втім, не повірити було неможливо – між Тіною і Даном спалахнула іскра, і все було зрозуміло по очах. Ба більше, Балан став першим чоловіком, з котрим Кароль публічно почала фліртувати вперше за багато років після втрати Євгена Огіра.

Дан Балан і Тіна Кароль
Роман Дана Балана і Тіни Кароль досі не викрито

Попри таку очевидну взаємну симпатію, артисти жодного разу не давали вичерпних коментарів з приводу таємного роману, тому шанувальники продовжують сподіватися зрештою почути, що між ними насправді коїться.

Чергову хвилю чуток про любовний зв’язок Дана і Тіни стали їхні нові пісні. Кароль випустила міні-альбом “Двойной рай”, присвячений “одній людині і стосункам, від яких ми обидва вже вільні“. Незабаром після його презентації у гру вступив і Балан.

Дан Балан відгуляв весілля
Дан Балан написав пісню про любов

Молдавський мачо написав композицію про кохання під назвою “Любовь как в песнях”, у котрій згадує про минулі часи зі своєю другою половинкою. Її він доповнив ліричним кліпом, задумка якого за сюжетом криється в тому, щоб показати, що двоє можуть бути щасливими разом навіть через багато років, і для цього потрібно небагато – лише зберігати теплі спогади.

Героями кліпу стали молоді хлопець і дівчина, а також більш зріла пара – вони ж, тільки в старості. Драйв і розваги молодих з часом змінилися спокійнішим життям, але їхнє кохання одне до одного залишилося незмінним.

Більше деталей про особисте життя Дана Балана і Тіни Кароль дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті