Оля Полякова розповіла, як вийшла заміж за свого чоловіка, якого тепер вимушена забезпечувати: “Аби за кого”

Популярна українська співачка Оля Полякова заміжня за бізнесменом Вадимом Буряковським. Виявилося, що у шлюбі пари не все так безхмарно, і це пов'язано не лише з тим, що обранець майже ніколи не супроводжує дружину на світських заходах. Останнім часом зірка все частіше піднімає питання розлучення.

Вперше Оля і Вадим зустрілися на кораблі. Він святкував свій день народження і замовив виступ “гарної співачки з хорошим голосом”:

“Той день народження Вадік святкував на кораблі, я співала, був багряний захід, моє волоссячко тріпав вітерець, мені було 20, я була молода і свіжа, і, звісно, він впав до моїх ніг. Потім ми 8 місяців дружили, одружилися і дружимо по цей день”, – розповідала Полякова в інтерв’ю “КП в Україні“.

На той момент Вадим був дуже заможним бізнесменом, який фінансово допомагав коханій розвивати співочу кар’єру та влаштував їй по-справжньому казкове життя. Вона могла з легкістю витратити кілька тисяч доларів на нову сумочку, поруч з нею завжди крутилася купа прислуги, а машину водив лише водій.

Оля Полякова розорила свого чоловіка
Чоловік Олі Полякової Вадим Буряковський

Втім, після кризи у 2008 році джерело шалених доходів Вадима прикрилося. Полякова при цьому продовжувала витрачатися на свої творчі амбіції, в результаті чого чоловік став банкрутом. Трохи згодом сценічний образ Суперблондинки нарешті почав приносити плоди, тож роль годівниці в родині лягла на її плечі.

Більше п’яти років саме співачка забезпечувала родину, і лише нещодавно справи Буряковського почали налагоджуватися. Оля не приховує – неодноразово на емоціях пропонувала чоловікові розлучитися, а коли розмова йшла про те, як це відбуватиметься, Вадим прямо відповідав, що залишить їй усе і просто піде. Після таких слів зірка не може тримати зла на коханого, тож до розлучення справа не доходила ніколи.

Оля Полякова
Оля Полякова збиралася розлучатися з Вадимом

Маючи за плечима великий досвід дружини і матері, Полякова випустила власну книгу “(Не)шкідливі поради дорослої дівчинки”, описавши у ній ключові етапи свого життя. Окремі поради стосуються саме відносин жінок з чоловіками і бажання перших швидше поставити штамп у паспорті, від якого артистка застерігає шанувальниць:

“Не виходь заміж аби за кого. Якщо ти не впевнена на 100%, що це твій чоловік, не сподівайся, що з печаткою в паспорті щось зміниться на краще”.

Схожі статті