Холостячка 2021: після повернення в шоу Роми Свечкоренко злили ім’я переможця, якого обрала Злата Огнєвіч

Добігає кінця 2 сезон романтичного реаліті-шоу "Холостячка", тож претендентів на серце Злати Огнєвіч залишається все менше. Вже відомі імена фіналістів, серед яких є і переможець "Холостячки-2". Розсекретив їх вибулий в 10 випуску учасник проєкту Андрій Хветкевич.

Після 10 випуску від 19.11.2021, у якому Злата Огнєвіч знайомилася з рідними чоловіків, реаліті покинув айтішник і фрідайвер Андрій Хветкевич. Вже зі своїми батьками співачка познайомить засновника фірми з виробництва дитячих іграшок Андрія Задворного, власника клінінгової компанії Дмитра Шевченка і романтичного бізнесмена Максима Тарапату.

Хто залишився у Холостячці після 10 випуску
Хто залишився у Холостячці після 10 випуску

У соціальних мережах Хветкевича не перестають засипати питаннями глядачі. Одне з них про найсильніших конкурентів на проєкті:

“Я вважав Рому Свечкоренко дуже серйозним конкурентом, не списував з рахунків до шостого епізоду. Самі знаєте, що там сталося в шостому епізоді. Але після цього сильними конкурентами я вважав Діму, Андрія і Макса, якраз вони ось у фіналі”, – відповів Андрій.

Андрій Хветкевич назвав імена фіналістів Холостячки-2
Андрій Хветкевич назвав імена фіналістів Холостячки-2

Нагадаємо, що у шостому епізоді Злата залишила психолога і блогера Романа Свечкоренка без бутоньєрки, щоб він вирішив питання розлучення з колишньою дружиною. Заяву вони подали ще наприкінці 2020-го, але через карантинні обмеження судові засідання постійно переносилися. Огнєвіч, не зводячи погляду з очей чоловіка, сказала, що чекатиме на його повернення в будь-який момент.

Злата Огнєвіч і Роман Свечкоренко
У фіналі Холостячки Злата Огнєвіч може обрати Романа Свечкоренка

Фанати сперечалися – чи повернеться зрештою Рома, адже справа наближається до фіналу, а його все немає. Втім, анонс наступного 11 випуску “Холостячки” говорить сам за себе.

Очевидно, Свечкоренко офіційно став холостяком і знову вступив у боротьбу за серце Злати, від чого інші чоловіки залишилися не в захваті, на відміну від самої співачки, яка приємно здивована поверненням одного зі своїх фаворитів. Інтрига зростає.

Схожі статті