|
26.11.2021 16:18

Влад Яма став батьком ще одного сина та показав перше фото з малюком: тата засипали привітаннями (ФОТО)

Відомий український хореограф та суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма на радість дружини і сина нещодавно завів собаку, але це не єдине поповнення в родині танцюриста. Цього разу він поділився з фанатами чудовою новиною про появу ще одного синочка та вже приймає привітання.

Влад Яма став хрещеним батьком новонародженого сина телеведучого Анатолія Анатоліча Ніла. Хореограф похрестив хлопчика разом з співвласницею найбільшого музичного фестивалю Східної Європи “Atlas Weekend” Іриною Федорцовою.

“Похрестили нашого котика. Дуже дякую моїм близьким за те, що вони з нами. Дякую від Ніла. Поки що я маю такі повноваження. Але думаю, скоро він подякує особисто за доброту навколо себе”, – написав Анатоліч.

Цю новину він доповнив серією зворушливих фото з церкви. На декількох з них Яма тримає похресника на руках наче рідного сина. Поруч з ним можна побачити куму, також на одному з кадрів засвітилися дружина Влада Ліліана і син Леон. Схоже, танцюрист щасливий мати таку честь і водночас відповідальність.

Влад Яма став хрещеним батьком сина Анатолія Анатоліча

Таких творчих хрещених для своєї третьої дитини шоумен обрав разом зі своєю дружиною Юлою. Таїнство відбулося в Світо-Іллінській церкві на Подолі 25 листопада. Саме в цю дату за православним календарем відзначається День святого Ніла.

Як розповідав Анатолій Анатоліч, з кумами вони визначилися ще під час вагітності. Ірина і Влад – близькі друзі родини. З Федорцовою ведучий вчився в одному класі в Кривому Розі. До речі, в гімназії №95, яку також закінчили нинішній президент України Володимир Зеленський, перша леді Олена Зеленська та зірка “Вечірнього кварталу” Олександр Пікалов.

Влад Яма похрестив сина Анатолія Анатоліча. Фото з дня народження ведучого, JetSetter

З родиною Ям Анатоліч і Юла регулярно подорожують сім’ями. Вже не перший рік зірки проводять разом зимові свята у сонячному Маямі, а на вихідних зустрічаються за містом у гостях один в одного.