|
29.11.2021 09:49

Батько Злати Огнєвіч заявив, що не задоволений її вибором чоловіка в шоу “Холостячка”: “Стосунки ненадовго”

Найромантичніше шоу року "Холостячка-2" добігає фіналу, у якому за серце Злати Огнєвіч боротимуться троє претендентів. Інтрига тримається до останнього, адже один з головних фаворитів глядачів покинув проєкт після знайомства з рідними співачки, а її батько залишився невдоволений вибором доньки.

Після 11 випуску від 26.11.2021 в реаліті повернувся психолог Роман Свечкоренко, який зайняв місце романтичного бізнесмена Максима Тарапати. Його більшість фанатів бачили переможцем шоу. Ба більше, після знайомства з родиною Злати, вони бачили її майбутнє саме з Максимом, адже він був готовий зробити для Огнєвіч все можливе – побудувати будинок, оточити любов’ю і увагою. Однак Холостячка боїться того, що Тарапата у ній повністю розчиниться, а вона бути разом з ним 24 години на добу не готова:

“Я не зможу дати тобі те, що зробить нас обох щасливими. Я хочу бути чесною з тобою і відпускаю тебе”, – сказала Злата на прощанні з чоловіком.

Злата Огнєвіч залишила Максима Тарапату без бутоньєрки перед фіналом Холостячки

У соцмережах ведуться бурхливі обговорення щодо вибору Огнєвіч. Фанати розчаровані і впевнені, що вона втратила своє щастя і можливіть побудувати справжню міцну родину. Як не дивно, але думку глядачів підтримав навіть суворий батько Злати Леонід Григорович.

Так, в Інстаграмі Огнєвіч опублікувала кадри з татом під час вечірньої прогулянки. Зірка влаштувала розмову по душам і запитала:

“Тату, як ти до мене ставишся, хто я для тебе зараз, як ти мене зараз бачиш?”.

Відповідь стала повною несподіванкою і для самої співачки:

“Дуже погано тебе бачу. Тому що я не задоволений твоїм вибором сьогоднішнім, тому як я можу захоплюватися твоїм вибором?”, – заявив Леонід Григорович.

Злата уточнила, що мала на увазі не події “Холостячки”, а його ставлення батька до доньки. Тоді чоловік, звісно, сказав, що вона його гордість і найдорожчий скарб у житті. Втім, коментатори в мережі звернули увагу саме на першу частину розмови Злати з татом:

  • “Всі не задоволені, що вже казати про тата”;
  • “Мабуть, вся Україна не задоволена вибором Злати”;
  • “Тато правий!”;
  • “Так, обрала Діму, але їхні стосунки ненадовго”;
  • “Максим з часом зрозуміє, наскільки йому пощастило…”;
  • “Так, тато має рацію, підтримую! Батьки на мить, мабуть, навіть повірили в проєкт, а раптом вийде у Златочки створити сім’ю. А Златочка відмовилася від Макса, єдиного з учасників, хто підходить їй. Їхні стосунки могли б розвиватися, перерости в кохання і міцну родину”, – пишуть користувачі.
Глядачі підтримали батька Злати Огнєвіч, який не задоволений її вибором

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.