Тарапата не примирився з рішенням Холостячки? Макс емоційно звернувся до Злати Огнєвіч: “Мені є що сказати”

Цієї п'ятниці Холостячка попрощалася з ще одним учасником, якого вважали головним претендентом на серце Злати Огнєвіч. І хоча батьки співачки та її сестра схвалили хлопця, це не вплинуло на її рішення. Нещодавно екс-учасник висловився щодо свого виліту і привернув увагу артистки.

Фінал популярного романтичного реаліті-шоу “Холостячка” наближається, і за крок до нього Злата Огнєвіч наважилася попрощатися з головним претендентом на її серце, як вважає аудиторія.

Так, артистка дала зрозуміти Максиму Тарапаті, що їхня історія закінчена, і продовження не буде. Власне, як виявилося, і сам хлопець не збирається підкорювати Злату поза межами знімального майданчику.

Максим Тарапата не примирився з рішенням Холостячки?

Нещодавно на особистій сторінці екс-учасника реаліті-шоу в соціальній мережі Instagram, з’явилася нова публікація, у якій він остаточно попрощався зі співачкою. Чоловік дав зрозуміти, що не збирається просити в неї другого шансу, і на цьому їхня історія закінчується. І хоча усе це було подано в дуже ніжній і романтичній обгортці, стає зрозуміло, що між Максимом до Огнєвіч не виникло ніяких почуттів.

Це підтверджує і той факт, що співачка попрощалася з чоловіком, який сподобався і її батькам, і сестрі. Тобто душа артистки зовсім не лежить до бізнесмена. Власне, про це вона заявила і сама. Мовляв, обманювати нікого не хоче і прощається з ним зараз. На жаль, Максим пройшов доволі тривалий шлях для того, щоб почути про байдужість до нього зірки. Але Злата відреагувала на його публікацію і подякувала за усі ті слова, що він присвятив їй.

А на глядачів Холостячки чекає фінал, тим паче що у проєкт повернувся Роман Свечкоренко, остаточно розбурхавши мережу. Проєкт припиняє йти за правилами, і вочевидь, тепер любий учасник може повернутися та отримати перемогу, що йде проти концепції шоу.

Схожі статті