Без Захура і життя не цукор: від чого відмовилася Камалія – кава в постіль, прислуга і статус “госпожі”

Знаменита українська співачка Камалія вразила мережу архівними кадрами, на яких показала, як вона зустрічала свій ранок та готувалася до робочого дня.

Розкішне та елітне життя колись було частиною піару Камалії, яка охоче просувалася шоу-бізнесом. На випади зі сторони публіки на рахунок того, що нібито вона побудувала собі кар’єру за гроші чоловіка артистка завжди нагадувала, що стала популярною набагато раніше, ніж пов’язала своє життя з мільярдером.

Але були речі, які їй дійсно дісталося саме завдяки шлюбу з багатієм. Це і життя у величезному палаці, і доступ до закритих спілок, в яких здебільшого взаємодіяли політики та бізнесмени, тощо. І Камалія користувалася усіма цими привілеями.

Камалія розповіла про свою прислугу і як раніше жила

Камалія розповіла про свою дитячу мрію
Камалія розповіла про свою прислугу і як раніше жила

Рік тому стало відомо, що пара після 20 років спільного життя прийняла рішення розлучитися. Офіційна причина такого кроку названа так і не була. Хоча нещодавно Богдан Беспалов заявив, що нібито співачка пішла від чоловіка заради іншого. Але підтвердження даної інформації насправді немає.

Тим часом артистка активно бере участь у різноманітних заходах, концертах, корпоративах, не забуває про благодійність та інформаційну боротьбу.

Тим часом в мережі нещодавно спливло відео, на якому показано, як ще 15 років тому каналі я зустрічала свій ранок. У кадрі артистка тільки-но просинаюся, а біля неї вже опиняється прислуга, яка пропонує їй каву в постіль, а також називає її “госпожою”.

Камалія розповіла про свою прислугу і як раніше жила
Камалія розповіла про свою прислугу і як раніше жила

Судячи з усього, ці дні залишилися далеко позаду, адже на даний момент співачка взагалі не транслює свого елітного образу життя, яким до 2022-го так любила хизуватися. Що вже казати про свята, які вона організовувала у маєтку!. Чи буде у співачки ще шанс пожити на широку ногу залишається питанням відкритим, адже нічого про розділ майна не бізнесмен, ні артистка не говорили на публіку.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.