“Краще б я його не зустрічала” – Злата Огнєвіч розповіла про розрив з учасником “Холостячки” після проєкту

У нещодавньому інтерв'ю Злата Огнєвіч розповіла, як пережила розрив із Андрієм Задворним після проєкту "Холостячка" та зізналась, які проблеми у стосунках з чоловіками її переслідують і до сьогодні.

Днями відома українська співачка та блогерка Злата Огнєвіч дала інтерв’ю для YouTube-проєкту Слави Дьоміна. В рамках розмови знаменитість розкрила нові деталі про своє особисте життя, зізналась з якими труднощами стикається у взаєминах із чоловіками та відверто поділилась, як пережила розлучення із Андрієм Задворним.

За словами Огнєвіч, у коханні їй не надто щастить. Це Злата підкріплює фактом про те, що усі колишні обранці не цінували її щирих почуттів. Чудовим прикладом цього стали взаємини співачки із Андрієм Задворним. Вони познайомились завдяки романтичному реаліті-шоу “Холостячка”, у якому Задворний здобув перемогу. Однак побудувати міцні романтичні стосунки парі не вдалось. Річ у тім, що Андрій пішов від Злати мало не одразу після шоу.

Злата Огнєвіч розповіла, як пережила розрив із Андрієм Задворним
Злата Огнєвіч розповіла, як пережила розрив із Андрієм Задворним

Чоловік відверто заявив, що не кохає зірку. Шанувальників спантеличила новина про їхній розрив, адже під час знімань проєкту Андрій та Злата демонстрували глядачам теплі та щирі взаємодії. Натомість Огнєвіч досі вважає, що Андрій просто заплутався у своїх бажаннях і почуттях. В інтерв’ю співачка дала зрозуміти, що на її думку Задворний не брав участь у шоу заради піару та популярності.

Також Злата детальніше розповіла про свої почуття після болісного розриву. Вона давно прийняла ситуацію та відпустила минуле. Як заявляє Огнєвіч, вона стала частиною проєкту лиш задля того аби знайти чоловіка, з яким зможе створити щасливе майбутнє. Їй, дійсно, пощастило закохатись, проте врешті Андрій розбив їй серце.

“Я шкодувала, що зустріла чоловіка там (на проєкті “Холостячка”). Я щодня думала: “Краще б я його не зустрічала”. А після певного періоду і психотерапії, переживши біль, я вже видихнула”, – додала Злата Огнєвіч.

Злата Огнєвіч розповіла, як пережила розрив із Андрієм Задворним
Злата Огнєвіч розповіла, як пережила розрив із Андрієм Задворним

Схожі статті

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?