|
30.11.2021 08:11

Настя Каменських показала, як виглядала у 18 років без макіяжу і в купальнику: Потап не впізнає (ФОТО)

Відома українська співачка NK вже давно займається сольною творчістю окремо від свого чоловіка Потапа. Також вона активно веде сторінку у соцмережах. Цього разу Настя Каменських показала, як виглядала у 18 років на архівному фото, де позує без макіяжу і в купальнику.

Дружина Потапа Настя Каменських з числа тих знаменитостей, які не приховують від публіки подробиць свого життя. Ними вона ділиться у власному блозі з більш ніж п’ятьма мільйонами підписників. Саме вони регулярно підозрюють артистку у вагітності, адже на різних фото з різних ракурсів фігура NK то збільшується, то зменшується.

Втім, зірка не приховує, що схильна до зайвої ваги, тож усі додаткові сантиметри на талії пов’язує виключно з цим, але про поповнення в родині мріє, як і її коханий. В недавньому інтерв’ю Потап зізнався, що хоче п’ятьох дітей. Один син від першого шлюбу в нього вже є, залишилося ще четверо, матір’ю яких має стати Настя. Як скоро це станеться, відомо лише вищим силам, як сказав продюсер.

Потап не впізнає Настю Каменських у 18 років

Цього разу від чуток про вагітність співачка вирішила відволікти увагу фанатів архівним фото, на якому їй 18. Так, в Інстаграмі Каменських з’явився кадр з найкращою подругою Анною Завгородньою, зроблений в басейні 16 років тому. Настя позує у блакитному бікіні, без макіяжу і з зібраним у хвіст волоссям, а публікація присвячена іменинниці:

“Анічка! Бублік! Кохана! З днем народження, найдобріша, класна, прикольна, весела і чуйна людина на світі. Я дуже пишаюся тобою і твоїми досягненнями, а скільки ще попереду… Дерзай, крихітко, у тебе все вийде, а ми на підхваті і дуже тебе любимо! P.S. Обожнюю цей знімок. Тобі 16, а мені 18”, – написала NK.

Коментатори приєдналися до привітань, обдарували дівчат компліментами, а також вимагають від подруг історію знайомства – більшість здивовані тим, що Настя з Анною так давно знайомі.