“Настя сина обіймає”: вже не вагітна Каменських вперше показала, кого вони з Потапом так старанно ховали

Настя Каменських вже звикла до постійних чуток про вагітність, які офіційно жодного разу не підтверджувала. Втім, фанатам достатньо того, що дружина Потапа регулярно публікує нові фото у соцмережах, де час від часу можна помітити зміни у фігурі. Та після чергового кадру шанувальники просто губляться у здогадках.

Раніше Потап і Настя були колегами по дуету, але з 2019 року вони змінили цей статус на законних чоловіка і дружину. Виявилося, що їхні почуття поставили крапку у першому шлюбі Олексія з Іриною Горовою, яка народила йому сина Андрія. І хоча про романтичні стосунки музикантів пліткували давно, увесь цей час вони заперечували роман. Правду всій країні закохані розкрили лише в день весілля.

Весілля Потапа і Насті
Весілля Потапа і Насті Каменських

З того моменту прихильники не перестають бачити у фігурі Насті Каменських натяки на майбутнє поповнення. Сама зірка не приховує своєї схильності до повноти, однак з вагітністю появу зайвих кілограмів не пов’язує. А от Потап нещодавно у відвертому інтерв’ю зізнався – мріє про чотирьох дітей від коханої.

Поки фанати з нетерпінням чекають звістки про цікаве положення Насті, вона привернула увагу користувачів мережі доволі несподіваним та загадковим фото. Співачка позує обличчям до камери, обійнявши юного блондина, а він стоїть спиною.

“У кожного своя історія. 19.11”, – написала Каменських.

Схоже, що 19 листопада вийде нова пісня Насті в дуеті з цим таємничим виконавцем на світлині. Втім, навіть тут підписники знайшли натяки на материнство зірки – мовляв, це може бути син Каменських, якого вона ховала:

  • “Відчуття, що Настя сина обіймає”;
  • “Всиновили”;
  • “Син”;
  • “Нічого не зрозуміло, але дуже цікаво”, – пишуть коментатори.
Фанати впевнені, що Настя Каменських показала сина на новому фото
Фанати впевнені, що Настя Каменських показала сина на новому фото

На усі ці підозри дружина Потапа не відповіла, хоча вона зазвичай взагалі не відповідає на коментарі. Більш детально про вагітність Насті Каменських з підтверджуючими фактами на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті