|
02.12.2021 11:23

Тревел-блогер Антон Птушкін продав свій автомобіль за 100 тисяч доларів і пожертвував гроші онкохворим дітям

В біографії Антона Птушкіна з'явилося місце для неймовірно щедрого пожертвування у фонд "Таблеточки", який займається допомогою онкохворим дітям і їхнім сім'ям. Заради благодійного внеску тревел-блогер розпрощався зі своєю улюбленою машиною, на якій проїхав мало не всю Європу.

Антон Птушкін став справжнім улюбленцем публіки за його ерудованість, гостроту розуму, доброту, вміння тримати себе в руках і, як показав благодійний аукціон, щедрість.

Біографія Антона Птушкіна

Народився майбутній мандрівник у 22 травня 1984 року в Луганську, звідти й бере початок біографія Антона Птушкіна. З дитинства цікавився музикою, але вищу освіту здобув за спеціальністю соціологія. Університет хлопець закінчив з відзнакою, хоча жодного дня не пропрацював за фахом, віддавши перевагу індустрії розваг і музики. Якийсь час герой статті займав посаду арт-директора концерт-холу “Колізей”, де регулярно проводилися весілля, корпоративи і презентації.

Наступним покликанням Антона стало діджейство і організаторство розважальних програм для молоді рідного міста Луганська. У 28 років Птушкін переїхав до Києва, де почав кар’єру на радіо. На телебачення він потрапив у 2015 році, побачивши конкурс на місце ведучого в програмі “Орел і решка”. Концепція шоу виявилася для нього близькою, адже на той момент за його плечима було вже 20 країн.

Антон Птушкін продав свій Смарт та передав гроші на благодійність

В середині 2018-го, об’їхавши 60 країн за півтора роки, Антон прийняв рішення залишити проєкт, але подорожувати він продовжує і тепер сам знімає великі випуски з мандрівок, які публікує на власному YouTube-каналі.

Благодійність Антона Птушкіна

Днями стало відомо, що Антон продав свій улюблений Smart “Мікроб”, як він його називає, за 100 тисяч доларів і передав гроші фонду “Таблеточки”. Про це розповів підприємець Сергій Неклева:

“Це маленька історія про великий вчинок, сам він точно ніколи не розповість… Якось пару місяців тому Антон Птушкін попрощався зі своїм попереднім смартом, тому що купив собі точно такий самий… І коли я захоплено розповідав йому про наш проєкт, він просто сказав: є ідея… Вчора помитий, наполірований, з пробігом по Європі Smart від Птушкіна “пішов” фінальним ударом молока Потапа за 100000 доларів… Автомобіль з історією знайшов свого фаната… Мені здається, це крутий вчинок, та й точно величезна допомога дітям. Все ж є в нашому шоу-бізнесі люди з цінностями”.

Шанувальники залишилися в захваті від великого серця тревел-блогера і висловили у коментарях йому свою повагу, тож тепер у біографії Антона Птушкіна з’явилася особлива глава.