Скільки заробляє Дмитро Комаров? Ведучий “Світ Навиворіт” живе розкішно, але не забуває і про благодійність

Створивши успішний проект, Комаров став творцем і власного успіху.

Дмитро полюбився глядачеві за нестандартний підхід по проекту. Він подорожує по світу і показує глядачеві найнебезпечніші і далекі місця в своїй телепередачі “Світ навиворіт”. Проект заробив величезну популярність не тільки завдяки харизмі ведучого, а й через те, що аналогів шоу на даний момент на українському телебаченні не існує. Адже чоловік підійшов до поняття тревел-шоу зовсім по-іншому.

Фортуна чи результат кропіткої праці?

В одному з інтерв’ю Комаров  розповів, що покладався на удачу, вирішивши зробити перший сезон “Світу навиворіт”. За його словами, він знімав “на свій смак”, щоб цікаво було дивитися. В результаті на екрани на даний момент вже вийшло 12 сезонів, і тільки на YouTube  випуски збирають мільйони переглядів.

Заробіток

“Світ навиворіт” приніс Комарову не тільки популярність, а й хороші доходи.

Його річного прибутку вистачає як на на гідне життя для нього та його дружини, так і на утримання майна шоумена та допомогу тим, хто її потребує.

Відомо, що телеведучий не жалкує грошей на благодійність і винагороджує людей, що беруть участь в зйомках його програми. А таких людей кожного сезону доволі багато. Так, наприклад, в Бразилії Комаров подарував багатодітній родині автобус.

Варто додати, що проект Комарова не одразу став успішним. Дмитро завойовував любов глядача на протязі 10 років, за які звісно він встиг заробити свої статки.

Дмитро та Олександра не виставляють своє особисте життя на публіку та обирають тихий і мирний образ життя, хоча неозброєним оком видно, що пара ні в чому собі не відмовляє та може поїхати на будь-який курорт чи повечеряти в розкішному ресторані.

Схожі статті