Андрій Данилко зізнався у романі з мамою Вєрки Сердючки Інною Білоконь: став коханцем заміжньої артистки?

Андрій Данилко та його партнерка по сцені, яка виконує роль мами Вєрки Сердючки Інна Білоконь стверджують, що вони кращі друзі. Але шанувальники впевнені – між артистами роман і ця думка з'явилася не просто так, а вельми обґрунтована.

Не перший рік у шоу-бізнесі поговорюють, що Андрій Данилко — не холостяк, а одружена людина.

Андрій Данилко розкрив деталі свого захворювання
Андрій Данилко зізнався у романі з Інною Білоконь

Втім, особистість її обраниці продовжувала бути прихованою. За увесь час перебування на сцені Вєрка Сердючка так і не відкрила своє серце журналістам, змушуючи їх шукати таємничу кохану Данилка самотужки. Але декому все ж вдалося витягнути зі співака правду про його особисте життя.

Андрій Данилко зізнався у романі з Інною Білоконь

Інна Білоконь і Андрій Данилко поцілувалися
Андрій Данилко зізнався у романі з Інною Білоконь

Хоча артист не любить давати інтерв’ю, для Слави Дьоміна він зробив виключення. Під час діалогу журналіст запропонував Данилко пограти в гру “Збреши мені”. Згідно правил Слава мав проговорювати вголос будь-яке питання щодо Андрія, а він мав збрехати у відповідь. У певний момент журналіст запитав, чи були у зірки стосунки з Інною Білоконь, і він відповів “ні”, що автоматично трактувалося, як брехня. Тобто, так, він мав стосунки. Зрозумівши, що він пробовкався Данилко дуже пошкодував і не стримував емоцій. Він запитав у Дьоміна, що ж тепер буде, але Слава був занадто задоволений, щоб думати про наслідки.

Варто відмітити, що Білоконь — заміжня жінка і виховала в шлюбі двох прекрасних дітей. Зараз вони живуть у Полтаві. З майбутньою Вєркою Сердючкою вони познайомилися набагато раніше, в училищі. І спершу дуже не сподобалися одне одному. Тепер їх постійно звинувачують у романі, адже численні кадри з поцілунками в губи та триманням за руки не лишають сумнівів у справжності їхніх почуттів.

Схожі статті