|
04.12.2021 21:13

Дружить з екс-дружиною та виховує 6-річну доньку: що відомо про переможця Холостячки-2 Андрія Задворного

Фінал Холостячки 2 від 03.12.2021 став дійсно драматичним для більшості фанатів проєкту. Аудиторія не очікувала, що Злата віддасть своє серце не Дмитру Шевченко, а Андрію Задворному, з яким в неї не завжди виходило налагодити зв'язок. І попри те, що вже відомо, хто переміг в шоу Холостячка 2021, шанувальники сподіваються, що це не фінал.

Нещодавно стало відомо, хто переміг в шоу Холостячка-2 після фіналу від 03.12.2021. Злата Огнєвіч віддала своє серце  Андрію Задворному і попрощалася з Дмитром Шевченко. Для головної героїні вибір був занадто складним. У розмові з Дімою співачка не могла стримати сліз, а чоловік від несподіваної відмови, розгнівався та покинув кохану, не сказавши ні слова. Давайте згадаємо, що відомо про переможця Холостячки-2.

Що відомо про переможця Холостячки-2 Андрія Задворного

Що відомо про переможця Холостячки-2 Андрія Задворного

Так, бізнесмен був не надто успішним у коханні. Його перший шлюб зруйнувався через півтора роки, і маленька донечка залишилася зі своєю мамою. Зараз Кірі Задворній 6 років, а її вихованням займаються обидва батьки. Андрій дуже шкодує, що не може бути поруч з дитиною постійно. Чоловік хоче створити сім’ю, де він зможе повноцінно функціонувати, як батько.

Після розлучення у нього з’явилися нові стосунки, які також протривали недовго. Виявляється, кохана зраджувала Задворному, і тому він завершив цей роман.

Відоме ім’я переможця Холостячки 2021 зі Златою Огнєвіч. Що відомо про жениха Холостячки Андрія Задворного

Варто відмітити, що за освітою Андрій — юрист. Втім, чоловік швидко розчарувався в обраній професії. Вирішивши повернути своє життя у зовсім інший бік, він придбав два станки і почав виготовляти дерев’яні іграшки. Ідеєю він надихнувся від доньки.

Зараз у користувачів мережі є обґрунтовані підозри стосовно коротко тривалості роману Злати та Андрія. Але щоб дізнатися усю правду, доведеться дочекатися пост-шоу.