Як Дмитро Шевченко відреагував на вибір Злати Огнєвіч у фіналі: втік від Холостячки, аби сховати сльози

Прощання другої холостячки Злати Огнєвіч та її фаворита Дмитра Шевченка виявилося вельми драматичним. Чоловік не зміг впоратися з емоціями і покинув жінку без пояснень. Учасник здивував усю Україну бурхливою реакцію, адже раніше стримував себе попри будь-що.

Для учасника реаліті-шоу “Холостячка” Дмитра Шевченка відкритися Златі стало справжнім випробуванням.

Як Дмитро Шевченко відреагував на вибір Злати Огнєвіч у фіналі

Чоловік за своєю натурою дуже закрита людина, і йому довелося переступити через себе, щоб сказати ті слова, які чекала від нього головна героїня. Але для учасника казка перетворилася у фільмі жахів.

Як Дмитро Шевченко відреагував на вибір Злати Огнєвіч у фіналі

Поки Дмитро зізнавався Златі у коханні, розповідав, які почуття поселилися у його серці і на що він заради неї готовий піти, в очах Огнєвіч наливалися сльози. Але ці емоції, як виявилося були викликані не щастям,  а смаком скорого розставання.

Як Дмитро Шевченко відреагував на вибір Злати Огнєвіч у фіналі

Шевченко сів на одне коліно перед обраницею, але вона не погодилася вийти за нього заміж. Дмитро був настільки шокований, що не сказав ані слова і покинув знімальний майданчик. Знайшовши тихе місце, де він може прийти до тями, він дав волю емоціям. Саме там він і виразив свій жаль стосовно того, що не попрощався зі співачкою. Ситуація виявилася доволі негарною та безнадійною. Але чоловіка можна зрозуміти, адже уся країна повірила в те, що Злата віддасть своє серце Дмитру.

У анонсі пост-шоу була озвучена історія про те, як Дмитро прийшов додому до співачки з букетом квітів. Що саме намагався зробити екс-учасник поки що невідомо. Цілком імовірно, що він вибачився перед коханою або ж навіть возз’єднався з нею поза камерами та знімальним майданчиком. Якщо це дійсно так, то все встане на свої місця, адже погляди Дмитра та Злати були наповнені любов’ю навіть під час прощання.

Схожі статті