|
05.12.2021 18:53

Злата Огнєвіч не ховає розчарування і прокоментувала “невдалий” вибір переможця Холостячки-2: “Це не моє”

Після фіналу головного романтичного шоу України "Холостячка" Златі Огнєвіч довелося зіштовхнутися з хейтом, який пов'язаний з вибором її чоловіка. Аудиторія впевнена, що Злата скоїла помилку і обрала не того, в кого закохалася. Співачка не витримала і дала відсіч користувачам.

3 грудня стало відомо ім’я переможця романтичного проєкту “Холостячка-2”. На превеликий подив аудиторії, Злата Огнєвіч обрала не Дмитра Шевченко, а Андрія Задворного. Бізнесмена до останнього вважали аутсайдером, і майже ніхто не вірив у те, що артистка дійсно закохалася в чоловіка. Варто відмітити, що хімія між виконавицею і Дмитром дійсно була неймовірною, а їхні погляди приковували усю Україну до екранів.

Злата Огнєвіч і прокоментувала “невдалий” вибір переможця Холостячки-2

Злата Огнєвіч і прокоментувала “невдалий” вибір переможця Холостячки-2

Втім, серцю не накажеш, і Огнєвіч зробила свій вибір. Одразу після результатів проєкту на неї вилився шквал хейту. На відміну від інших зірок Злата не терпить подібного у свою адресу.

Тому зірка створила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію, у якій пояснила свою точку зору.

Злата Огнєвіч і прокоментувала “невдалий” вибір переможця Холостячки-2. Скріншот коментарів під публікацією співачки

Огнєвіч наполягла на тому, що усе, що бачать в ній глядачі, належить ім, а не їй. Але варто відмітити, що на захист свого вибору вона не встала, що збільшує вирогідність того, що пара розійшлася незабаром після закінчення шоу. До уваги, навіть найвідоміші фанати Злати не вірять у позитивний фінал.

Підписники також не здали задню і почали виказувати своє розчарування поведінкою головної героїні під час зйомок та її ставленням зараз. Поки що невідомо, чи мають рацію користувачі наразі щодо того, що пара не залишалася разом.