Злата Огневич заплакала прямо перед камерою: “Це не сльози образи! Це сльози відрази!”

Жінка гнівно заявила, що зловмисники понесуть покарання.

Нещодавно Злата Огневич поділилася з користувачами соцмережі дуже непрємною новиною – зловмисники використали і`мя співачки, щоб пограбувати відомий бренд.

У чому ж справа?

Співачка не змогла стримати свої сльози, коли почала розповідати деталі ситуації. На обличчі жінки виднівся гнів, а голос тремтів.

Співачка буде змушена боротися за справедливість.

“Друзі, всім привіт! Я ледве стримуюсь. Це не сльози образи. Ні в якому разі. Це сльози просто відрази до того, яка ситуація відбулася. Сьогодні я дізналася, що за моєю спиною, практично рік тому, людина від мого імені, від імені моєї команди, взяла у одного відомого українського бренду передплату у розмірі… Просто в величезному розмірі – пять тисяч доларів. На цю величезну суму я повинна була надати рекламні послуги українському бренду. Друзі, це просто колосальний удар по моїй репутації, по репутації моєї команди і я точно обіцяю, що я знайду цю людину і змушу відповісти за цей вчинок. За те, що рівно рік назад моє ім’я було просто змішано з брудом. Як зазвичай, ніхто мені в цьому ділі не допоможе, прийдеться розгрібати все самій, але я обіцяю точно, що людина, яка здійснила цей гнилий вчинок, відповість за нього!”, – пише Злата.

“Я вважаю, що дана ситуація буде наукою всім брендам, рекламодавцям, усім менеджерам, рекламним компаніям, для того, щоб напряму шукати контакти менеджменту, артиста, або ж якоїсь цікавої особистості, обличчя для того, щоб з нею працювати. Друзі, як можна давати такі величезні гроші незрозуміло кому, незрозуміло за що? Я про це дізнаюсь лише рік потому. Чесно кажучи, на місці співробітників цієї компанії (я поки не можу назвати їх імена тому, що я їх дуже поважаю і до речі являюся їхньою клієнткою, як виявилося). Ось, на місці співробітників цього бренду, я би просто звільнила людину, яка допустила такий стан справ. Але я обіцяю, що доведу цю справу до кінця.”

Підтримка від зірок

Справа одразу ж знайшла відгук у знаменитостей, які не зволікли з моральною підтримкою.

Схожі статті