Чому Наталія Сумська приховує старшу доньку: у 39 років опинилася на утриманні матері не з простих причин

Наталія Сумська – яскрава зірка, на долю якої випало непросте випробування. Вона, квітуча і талановита має кидати всі сили на те, щоб утримувати свою дитину. Донька Дарина вже давно немає роботи. Як так склалося її життя і як виглядає зараз дівчина ‐ дізнайтеся у матеріалі.

У Наталії Сумської двійко дітей. Старша Дарина, яка близиться до свого 4 ювілею та молодший В’ячеслав, якому ще й 30 немає.

В’ячеслав Хостікоєв на одній сцені з батьками Наталією Сумською та Анатолієм Хостікоєвим

Якщо хлопець активно знімається у кіно, мріє про велику театральну сцену, веде блог, то його сестра стала непублічною персоною, хоча колись і подавала надії. Поступила дівчина до естрадно-циркового училища, а взагалі першу свою роль зіграла у 7 років. У 1992 році вона з’явилася на екрані у фільмі “Для домашнього вогнища”.

Чому Наталія Сумська приховує старшу доньку

Дарина Мамай-Сумська народилася у шлюбі мами Наталії та кінооператора Ігоря Мамая. Батьки дуже швидко розлучаться. Наприкінці життя тато дівчини буде згадувати, що його дитина майже і не дзвонила йому. Втім, у молодої наступниці великої акторки є своя драма. Вона стала вдовою. Після кончини коханого музиканта Юрія Трофименка лишилася з дитиною не руках.
Як стверджує Наталія В’ячеславівна, це горе розбило її дівчинку. Ні ентузіазму до роботи чи якоїсь справи немає.

Чому Наталія Сумська приховує старшу доньку

Для Сумської-старшої – це, звісно нелегко. Крім доньки, яка веде непублічний спосіб життя, є ще онучка. Виховання маленької дівчинки також на плечах старшого покоління.

Наталія зазвичай сухо і коротко розповідає про свою старшу дитину. Видно, що матері нелегко змиритися з тією думкою, що її яскрава і перспективна донечка не те, що поступилася місцем на акторському Олімпі, а взагалі не змогла зібратися, аби спробувати себе знову у роботі.

Цікаво, що рідна тітка Дарини, Ольга Сумська, утримується від згадок своєї небоги в інтерв’ю. Відомо, що її сестра Наталія обірвала зв’язки зі своєю племінницею Антоніною.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.