“Була надія”: 48-річна Руслана відверто заговорила про вагітність та розповіла, коли в неї з’явиться малюк

48-річна Руслана Лижичко за час своєї кар'єри змогла досягти чимало успіхів у професійному житті. Артистка прославилася на всю країну й підкорила цілу Європу - на Євробаченні у 2004 року Руслана привезла до України перемогу. Увесь цей час поряд з нею був її чоловік та продюсер за сумісництвом. Єдина мрія, яку пара все ще не здійснила - стати батьками.

Два місяці тому співачка Руслана Лижичко заінтригувала усю країну своїми відвертими зізнаннями на шоу “Маска”. Артистка була однією з учасниць проєкту та ховалася під костюмом Мавки. Коли прийшов час розкривати таємницю – хто саме виступав у цьому образі, Руслана не лише розсекретила свою особистість, а й обмовилася про вагітність.

Тоді зірка Євробачення-2004 на всю країну заявила, що в неї є коханий Лукаш, який жодного разу її не образив – мова йшла про чоловіка Руслани Олександра Ксенофонтова, з яким вони разом вже 26 років:

“Найзаповітніша мрія Мавки – мати дитину. Це шоу дає можливість зняти маску з серця”, – сказала тоді виконавиця.

Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонтов
Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонтов

Тоді телеглядачі вирішили, що Руслана при надії й скоро в них з чоловіком з’явиться їхній первісток. Проте у новому інтерв’ю для Олесі Бацман Лижичко зізналася, що це її велика мрія та надія, саме тому вона наважилася озвучити її в ефірі.

“Це була надія. Я її озвучила. Це була мрія та бажання. Це те, чому я зараз приділяю дуже багато уваги. Це найголовніше, чого я б хотіла в своєму житті”, – розповіла співачка.

Руслана Лижичко
Руслана Лижичко

Також Руслана додала, що найбільше про малюка мріє її чоловік – це буквально головне бажання Ксенофонтова в житті на сьогоднішній день. Сама артистка готова на все, щоб здійснити цю мрію коханого, адже для неї сім’я також – найголовніше.

Зірка зізналася, що раніше усю вона приділяла виключно роботі та кар’єрі. Її чоловік також був завжди поряд, адже за сумісництвом Олександр – продюсер Руслани. Пара одружилася у 1995 році й зараз їх називають одним із найміцніших сімейних союзів у вітчизняному шоу-бізнесі.

Схожі статті