Вперше після розлучення з Доманським Лідії Таран зробили пропозицію руки та серця: “Зможу вийти заміж”

Улюблена українцями телеведуча Лідія Таран отримала пропозицію руки та серця вперше після розлучення з шоуменом Андрієм Доманським. Про це щаслива зірка "плюсів" повідомила у соцмережах та у гримерці не стрималася і похизувалася новиною перед колегами.

Лідія Таран і Андрій Доманський зустрілися на Новому каналі. Він тоді йшов на розлучення з першою дружиною, вона була вільною від стосунків, тож їм нічого не заважало захопитися одне одним. Службовий роман переріс у те, що згодом їхню пару почали називати найкрасивішою на українському телебаченні, а продовженням кохання стало народження спільної доньки Василини. При цьому офіційний шлюб закохані не реєстрували, залишаючись у статусі цивільних чоловіка і дружини.

Пізніше відносини дали тріщину. За словами Андрія, все до цього йшло, оскільки між ними виникло багато непорозумінь, які вони вирішувати не вміли. А от Лідія в першому інтерв’ю після розриву зізнавалася, що він став для неї повною несподіванкою, адже на той момент подружжя планувало зимову відпустку на Новий рік, однак замість подарунка від Діда Мороза вона залишилася покинутою Доманським.

Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною
Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною

Василинка залишилася жити з мамою, проте тато має змогу бачитися з нею у будь-який час – телеведуча вчинила як мудра жінка і не заборонила колишньому брати участь у житті і вихованні дочки. Також вони умовно обговорили аліменти, які шоумен справно виплачує на потреби дитини.

Незабаром після розриву Андрій одружився на іншій жінці, тоді як Лідія офіційно заміж ще не виходила жодного разу. Та схоже, що найближчим часом це може змінитися. У себе в Інстаграмі Таран повідомила, що отримала пропозицію руки та серця:

“Мрію одружитися з вами і прожити все життя поруч з вами”.

Однак освідчився телезірці не чоловік, а сніговик, тож Лідія відповіла на пропозицію з гумором:

“Несподівано. Як, скажіть, я зможу вийти заміж за сніговика?! А навесні що? Переселятись з вами в кріокамеру?”.

Лідії Таран зробили пропозицію руки та серця
Лідії Таран зробили пропозицію руки та серця

Не поділитися такою новиною з колегами Таран не змогла, тож вже згодом після отримання пропозиції обговорювала її в гримерці з Русланом Сенічкіним і візажистом.

Лідія Таран розповіла про пропозицію руки та серця колегам
Лідія Таран розповіла про пропозицію руки та серця колегам

Схожі статті