|
14.12.2021 19:41

44-річна Камалія не хотіла виходити заміж за мільярдера Захура: відлякували вчинки і характер мусульманина

Відома українська співачка Камалія вже 20 років є дружиною пакистанського мільярдера, за якого навіть не збиралася виходити. У чому була проблема, дізнайтеся в нашій статті.

Коли українська співачка Камалія стала дружиною впливового бізнесмена, її почали звинувачувати у тому, що вона влаштувала творчу кар’єру за його рахунок. Правда ж полягала у тому, що дівчина вийшла на естраду набагато раніше, ніж познайомилася з майбутнім чоловіком. Ба більше, саме завдяки професії співачки, вона зустрілася з Захуром.

Камалія не хотіла виходити заміж за мільярдера Захура

Пакистанський багатій побачив свою суджену під час свята його колеги. Камалія виступала для чоловіків, а згодом отримала пропозицію виступати і на дні народження Мохаммада. Саме так розпочався їхній роман.

Камалія не хотіла виходити заміж за мільярдера Захура

І хоча між закоханими з’явилися глибокі почуття, артистка не поспішала з печаткою у паспорті. Зірка відверто боялася йти під вінець і всіляко намагалася уникнути цього питання. Страх посилила ситуація з колишнім хлопцем Камалії, який дуже тиснув на неї і привів до РАЦСу за руку. Виконавиця налякалася, тут же покинула його і сховалиюася в кущах.

Камалія не хотіла виходити заміж за мільярдера Захура

На жаль, Мохаммад також не зміг зробити коханій романтичну пропозицію, адже знав про фобію Камалії. Втім, як благочестивий мусульманин, він волів стати офіційним чоловіком артистки. І зробив для цього усе необхідне.

Він придумав геніальний, але дуже простий план: запросив її на весілля до друзів, яке насправді було її власним весіллям. Зірка підозрювала, але все ж таки довірилася партнеру. Коли вона зрозуміла, що тікати нікуди, наважилася на найсерйозніший крок у її житті. У Пакистані Камалія стала дружиною металургійного короля.