Все, що відомо про колишню родину чоловіка Камалії — мільярдера Мохаммада Захура: біографія, фото, факти

Мало хто знає, що у металургійного короля до Камалії була інша родина. Усі деталі у статті.

Якщо спробувати пошукати ім’я першої дружини Мохаммада Захура через різноманітні пошукові системи, то експеримент не увінчається успіхом. Повсюди поширена інформація, що це Наталія Шмаренкова (Камалія). Втім, це неправда.

Перша дружина та діти Мохаммада Захура

Так як, мільярдер родом з Пакистану, то до створення родини та традицій він ставиться серйозно та відповідально. Вперше він вступив у шлюб дуже рано, але швидко зрозумів, що не складається. У цьому шлюбі у нього народилося двоє дітей: Таня та Арман. Так як жінки є мусульманками, вони неохоче ставляться до публічності. Саме тому їхніх фотографій у просторах мережі просто немає.

Арман, Мохаммад та Камалія Захур
Арман, Мохаммад та Камалія Захур

Батьки Мохаммада Захура негативно ставляться до питання розлучення і повторного одруження. Мільярдер розповідав в інтерв’ю Аллі Крутій, що настільки боявся реакції матері, що вона декілька років не знала про те, що його шлюб давно зруйнувався.

Камалія та Захур в гостях у Крутої.

Весілля з Камалією він також зіграв таємно від батьків та родичів с Пакистану. І лише декілька років потому, йому таки довелося зізнатися, що білява красуня-співачка є його законною дружиною. Мати чоловіка сильно образилася, але традиціям не зрадила і зробила спеціальну традиційну вечерю для нової невістки.

На превеликий жаль, про колишню родину металургійного короля взагалі нічого не відомо, а той факт, що у мережі є світлини його сина — диво і заслуга артистки, яка опублікувала ці фотографії.

Найдивніше у цій ситуації — це те, що Мохаммад ніколи не приховував наявність першої дружини, але ЗМІ не часто згадують про них у статтях і майже ігнорують цей факт.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.