Вагітна Руслана Лижичко показала, де буде рости її первісток: еко-будинок з зимнім садом та підземним басейном

На початку осені Руслана Лижичко здивувала аудиторію неочікуваним зізнанням. Виявляється, співачка готується стати матір'ю. Де буде жити первісток артистки, дізнайтеся у нашій статті.

Свого часу популярна українська артистка Руслана Лижичко витратила свою молодість та сила на розвиток творчої кар’єри і боротьбу за справедливість. Вона спробувала себе у ролі співачки, політика, волонтера. Але роль матері тривалий час для неї була чужою. Бажання народити дитину прийшло у досить зрілому віці, коли це не так просто.

Вагітна Руслана Лижичко показала, де буде рости її первісток

Втім, у 2021-у Руслана заявила про свою мрію стати мамою, і схвилювала мережу неоднозначною заявою про свою вагітність. Аудиторії досі невідомо, що мала на увазі співачка, але одне вона підтвердила — малюк буде. Цілком імовірно, що вона не  Виношує його самостійно, а звернулася до послуг сурогатної матері.

Вагітна Руслана Лижичко показала, де буде рости її первісток

Також блукала версія щодо встановлення, але Руслана її спростувала. Маля з дитбудинку взяти хоче, але спочатку мрія народити власну.

До речі, до появи спадкоємця артистки все готово. Вона проживає разом зі своїм чоловіком Олександром Ксенофонтовем у заміському еко-будинку, який споживає лише природну енергію. Пара побудувала триповерховий маєток, зимній сад, підземний басейн, влаштувала сад-руни, а також зробила власну студію звукозапису.

Вагітна Руслана Лижичко показала, де буде рости її первісток

Звісно, не все йде за планом. Декілька років тому у розкішний будинок Руслани вдарила блискавка, але немає сумнівів, що майно було застраховане. А власники та персонал не постраждали. Тож на спадкоємця Руслани Лижичко чекає блискуча майбутнє.

Схожі статті